slogan

Beautygoeroes zweren bij dit haarproduct

Je kent het vast wel: je haar begint ontzettend te pluizen met dit koude weer. Een haarproduct dat je lokken in toom kan houden is dus geen overbodige luxe. Beautygoeroes zweren dan ook bij dit goedkope haarproduct. 

Frizzy

Wanneer je halfkrullend, frizzy haar hebt, is het maar wat lastig om je coupe in model te krijgen zonder een stijltang. Er zijn natuurlijk wel wat fijne producten die ervoor zorgen dat je haar weer mooi in model komt, maar hier betaal je dan vaak wel de hoofdprijs voor.  

De Maui Moisture is een relatief nieuw merk en lijkt anders te zijn dan andere merken. De Maui Moisture gebruikt namelijk als hoofdingrediënt aloë vera. Daarnaast zijn er alleen maar natuurlijke producten toegevoegd aan de shampoo. En het is nog betaalbaar ook.

Op een rijtje

Beauty-lovers beweren dat je haar er niet alleen een stuk zachter en shinier van wordt, maar je ook nooit meer last van pluizig haar hebt. Helaas is-ie voor alsnog niet in Nederland te koop. 

Kan je tijdens dit weer wel iets gebruiken om frizzy haar tegen te gaan? We hebben speciaal voor jou de fijnste haarproducten op een rijtje gezet. 

Lees ook: Dit is het slechtste moment van de dag om je haar te borstelen

Moroccanoil - €17

Kiehl's - €9,50

Balmain - €28

Meraki - €22,95

Bron: LOOK, Beeld: Instagram, iStock