Maandag
Ontbijt: Wrap met ei, kruidenkipfilet, paprika, sambal en Philadelphia bieslook.
Drinken: De hele dag water.
Lunch: Bordje met cottage cheese, tomaat, appel, paprika.
Tussendoortje: Stukje chocola.
Diner: Pasta puttanesca met tomaat, ansjovis en chilivlokken, bruschetta met gorgonzola en blauwe druif en een bakje meloen.
Dinsdag
Ontbijt: Twee sneetjes bruin brood met ei en kipfilet.
Lunch: Panzerotti met mozzarella, tomaat en pepers.
Diner: Libanees brood, shoarma, groente, zelfgemaakte tzatziki en harissa.
Snack: Thee met chocolaatje.
Woensdag
Ontbijt: Sneetje bruin brood met plantaardige filet americain en bruine boterham met ei.
Tussendoortje: Appel.
Lunch: Leftover van gisteravond: Libanees brood, shoarma, groente zelfgemaakte tzatziki en harissa.
Diner: Pokébowl met zalm, avocado, komkommer, sojabonen en mango.
Dessert: IJsje.
Donderdag
Ontbijt: Sneetje bruin brood met hummus en kipfilet.
Lunch: Steak sandwich en een ginger ale bij The Lake House in Rotterdam.
Diner: Kipburger met sla, augurk, ui en tomaat.
Vrijdag
Ontbijt: Volkoren crackers met cottage cheese en tomaat.
Lunch: Witte pistoletjes met een gebakken ei.
Diner: McChicken menu en een cola zero bij McDonald’s.
Zaterdag
Ontbijt: Libanees brood met scrambled eggs.
Lunch: Brioche met roasted beef en een Brazilian lemonade van restaurant Wolly in Rotterdam.
Diner: Bal en friet met cola zero bij de Ballentent in Rotterdam.
Zondag
Ontbijt: Crackers met ei en kipfilet en een smoothie van kokosmelk, banaan en mango.
Lunch: Kaasplankje met rosé.
Diner: Pasta met courgette, serranoham en burrata.
Levensstijl
“Ik stond de afgelopen periode de ene dag op de set voor de webserie De Lerarenkamer, andere dagen ben ik druk met de presentatie van Spot On en Zin in Zappelin. Door die drukte en mijn ADD schiet eten er weleens bij in of lunch ik bijvoorbeeld pas einde middag. Op de set is gelukkig vaak catering met genoeg gezonde keuzes. En als makkelijke eter vind ik altijd wel iets lekkers.”
Koken
“Ik ben vooral een praktische koker. De echte kok in ons huishouden is mijn vriend. Ik stuur regelmatig TikTok-recepten en zorg voor de inspiratie, hij voor de uitvoering. Zo maakt hij bijvoorbeeld de beste kip katsu, pasta met garnalen en Vietnamese kip uit de oven met honingpepersambalsaus.”
Hoe gezond eet Noël van Kleef?
Benieuwd hoe gezond Noël eet? In de nieuwste Grazia vind je het uitgebreide eetdagboek, waarin diëtist en leefstijlcoach Nienke Kreté-Tolhuijs (moodandfood.nl) antwoord geeft op die vraag. Nu in de winkel en te bestellen via tijdschrift.land.
- NL Beeld