/https%3A%2F%2Fcdn.pijper.io%2F2025%2F04%2FK2xgKXSOIhQ9BV1745328836.jpg)
Levensstijl
“Eten is voor ons het belangrijkste van de dag. Soenil zegt altijd: ‘Iets wat je drie keer per dag moet doen, moet je heel goed doen’. Daar ben ik het helemaal mee eens. Al ben ik geen ontbijtpersoon. Ik doe aan intermittent fasting en eet meestal pas vanaf een uur of twaalf. Na het wakker worden start ik mijn dag altijd met een dubbele espresso met een scheutje amandelmelk en een schepje suiker.”
Koken
“Als we thuis eten, kook ik meestal en dan vooral de authentieke. Mijn dochter en verloofde vinden dat heerlijk. Het koken heb ik vanuit huis meegekregen en experimenteren in de keuken vind ik leuk. Op een werkdag eet ik mee op de zaak. Dankzij onze no waste policy gebruiken we alles dat niet bij de gasten op het bord wordt geserveerd voor het personeelseten, zoals pasta met kreeft, king crab en tarbot. Het eten voor de gasten moet natuurlijk ook geproefd worden vooraf. Die taak neem ik erg serieus, hahaha.”
Uit eten
“We gaan gemiddeld een keer per week uit eten. Nu we in de overgangsfase zitten – aangezien de Lindehof sinds 1 mei is gesloten – waren we deze week ineens in het weekend vrij en konden we met vrienden uiteten. Wat een luxe!”
Sporten
"Ik probeer twee keer in de week te sporten, krachttraining, om in shape te blijven, maar door werkdrukte schiet dat er weleens bij in. Gelukkig zet ik tijdens het werk twintig- tot dertigduizend stappen op een dag. Op mijn vrije dag wandel ik graag.”
Guilty pleasure
“Soms heb ik na het avondeten nog lekkere trek en zin om te snaaien. Vooral bananenchips met pittige pindasaus. En ongeveer een keer per maand double nashville buffalo fries en chicken tenders van Fatt Phill’s.”
- Mark Engelen/Rob Jacobs