/https%3A%2F%2Fcdn.pijper.io%2F2025%2F06%2Fk4VFcbbr28cpl21750402640.jpg)
Maandag
Ontbijt: “Dubbele espresso met amandelmelk en een schepje suiker.”
Lunch: “Beschuit met roze muisjes op kraambezoek bij mijn nichtje. Surinaams broodje met tomatensardine, ingelegde komkommer en een pepertje.”
Diner: “Gekonfijte artisjok, tonijntartaar, buffelmozzarella en gebakken coquille bij tapasrestaurant Lucie Cocina. Proosten met een mooie rode wijn (Vega Sicilia Único 2012) omdat PSV kampioen is.”
Dinsdag (Ibiza)
Ontbijt: “Espressoritueel.”
Lunch: “Een slice pizza op vliegveld Eindhoven.”
Diner: “Een signature dish van Soenil: rendang, maar dan de spitskoolvariant, en de nasi Goreng van Ron Blaauw tijdens de Chefs kitchen party in het Oku hotel.”
Woensdag (Ibiza)
Ontbijt: “Espressoritueel.”
Lunch: “Uitgebreide lunch met dagverse vis, schaal- en schelpdieren, frietjes, groenten, champagne en wijn.”
Avondsnack: “Feestje in Ushuaïa met iets te veel champagne. Daarna een cola zero en een broodje shoarma met knoflooksaus en sambal.”
Donderdag (Ibiza)
Ontbijt: “Espressoritueel.”
Lunch en diner: “Bij onze favoriete strandtent Casa Jondal starten we met een fles champagne. Vooraf eten we rustiek brood met knoflookboter erin gebakken, padron pepertjes en een carpaccio van verse tonijn en zalm. Als hoofdgerecht gegrilde king crab, tarbot, bimi en een salade. Als dessert de signature dish: een hele ananas van de barbecue.”
Avond: “Cola zero op het vliegveld.”
Vrijdag
Ontbijt: Espressoritueel.
Lunch: Toast met gebakken ei.
Avondeten: Ik maak buikspek en cha sieuw, geroosterd varkensvlees, lekker krokant gebakken met rawit pepers, rode ui, gember en specerijen. On the side: gewokte paksoi en broccoli, zoethartige tempeh, komkommer en rode ui zoetzuur bereid en geurige basmatirijst.
Zaterdag
Ontbijt: “Espressoritueel.”
Lunch: “Verse kibbeling van de markt met mijn zelfgemaakte saus van crispy chili oil, gemixt met sojasaus en honing.”
Avondeten: “Een twaalfgangendiner met o.a. gerijpte makreel met aubergine en zeebaars met zeewierboter in het pop-uprestaurant van Nick Bril in hotel La Réserve in Knokke. Daarbij een van mijn favo champagnes: Krug.”
Zondag
Ontbijt: “Espressoritueel. Soenil bestelt ontbijt op de hotelkamer: croissant, crèpes en scrambled eggs. Ik proef van alles een klein beetje.”
Diner: “Nasi met cha sieuw, paksoi, selderij, pepertje, rode ui en tempeh van alle leftovers.”
Benieuwd hoe gezond Annu eet? In Grazia's Summer Issue vindt je het uitgebreide eetdagboek, waarin diëtist en leefstijlcoach Nienke Kreté-Tolhuijs antwoord geeft op die vraag. Nu in de winkel en te bestellen via tijdschrift.land.
- Mark Engelen/Rob Jacobs, Privébeeld