/https%3A%2F%2Fcdn.pijper.io%2F2025%2F04%2F78aucmSYBJ5VNY1745489149.png)
Dol op kokkerellen
Als iemand dol is op koken, dan is het Denise wel: “Ik houd heel erg van kokkerellen en heb stapels kookboeken. Ontbijtjes zijn mijn favoriet. Van scrambled eggs tot mugcake en pannenkoekjes van havermout en banaan; in het weekend heb ik meestal tijd en ga ik los", vertelt ze in de nieuwste Grazia.
"Op dit moment zijn mijn leven en eetpatroon chaotisch. Als ik in Nederland ben, heb ik veel werkafspraken en vergeet ik regelmatig te eten. Ben ik niet bij Mike, dan slaap ik vaak bij mijn ouders en kook ik gezellig met mijn moeder. Ze gaan me erg missen nu ik bij Mike en zijn ouders in Seefeld ga wonen. In Oostenrijk ga ik, nu het eindelijk kan, vaak uiteten met Mike.
Echte foodies
"Gelukkig is Mike net zo dol op eten en koken als ik. Samen met Mootje en mijn schoonvader staan we in de keuken en maken we vooral Hollandse pot. Vissticks op brood, een hamburgertje of lekkere noedels bijvoorbeeld. Mike is ook een goede kok. Lasagne is echt zijn specialiteit, die maakt hij als de beste. Wat zijn geheim is? Dat moet ik nog ontdekken...”
Dit is het eetdagboek van Denise:
Maandag
Ontbijt: Yoghurt met muesli.
Drinken: Ik drink ongemerkt zo acht koppen koffie op een dag, vaak latte macchiato of cappuccino. Vandaag start ik met een cappuccino. Verder drink ik veel water, aanmaaklimonade en thee.
Tussendoortje: Ontbijtkoek.
Lunch: Krentenbol en mueslireep.
Diner: Lasagne.
Dinsdag
Ontbijt: Mugcake en een banaan.
Lunch: Eierkoek.
Tussendoortje: Appeltaart.
Diner: Zalm uit de oven met wokgroenten zoals paprika, ui, champignons en broccoli.
Woensdag (nachtje weg)
Ontbijt:Yoghurt met blauwe bessen, naast cappuccino ook jus d’orange.
Ontbijt: Nacho’s, broodplank, garnalen, witte wijn en een Sprite.
Tussendoortje: Mueslireep
Diner: Noedels.
Donderdag (nachtje weg)
Ontbijt: Bruin brood met scrambled eggs.
Tussendoortje: Appel.
Lunch: Croissant en bananenbrood.
Diner: Sushi zoals california roll, crispy chicken rol, zalm avocado maki, komkommer maki en witte wijn.
Vrijdag
Ontbijt: Wit tijgerbolletje met kipfilet, croissant, gekookt ei, jus d’orange en cappuccino.
Tussendoortje: Kwark.
Lunch:Tosti en huisgemaakte mueslireep.
Diner: Biefstuk met gebakken zoete aardappelen en salade.
Zaterdag
Ontbijt: Yoghurt en een kaasstengel.
Lunch: Krentenbol en een zelfgemaakte smoothie van banaan, avocado, peer en chiazaadjes.
Borrel: Toastjes brie, paar plakjes fuet en twee glazen witte wijn.
Diner: Pizza Hawaii.
Zondag
Ontbijt: Zelfgemaakte havermoutpannenkoekjes.
Tussendoortje: Appel.
Lunch: Tonijn sashimi, zalm maki en gefrituurde garnalen.
Diner: Wrap met kipcorn en sla.
- Privébeeld Denise