/https%3A%2F%2Fcdn.pijper.io%2F2025%2F01%2FKgdYOxbqk06LUW1736862303.jpg)
So sweet
Hou je van appeltaart? Dan wil je de Apple Pie Granola van Oots niet missen. Het Brabantse havermerk sloeg de handen ineen met kookboekenmaker Yvette van Boven. Speciaal voor Oots maakte zij deze suikerarme granola bomvol knapperige appelschijfjes, chunky appelstukjes, verse hazel- en walnoten, kaneel en glutenvrije volkoren haver.

De ultieme borrelplank
Borrelen met familie en vrienden is altijd een goed idee. Met deze winterse borrelplank van Hello Fresh moet dat helemaal goedkomen. Franse roombrie, camembert, cranberrychutney, geroosterde amandelen, biologische salami en olijfolie met truffel. Ga je al watertanden? Bestel de plank op Hello Fresh en kijk op de site hoe je de borrelplank zelf thuismaakt.

Held
Met de Satisfry 4 liter airfryer van Russell Hobbs maak je eenvoudig de lekkerste gerechten klaar. Deze keukenheld heeft maar liefst tien voorgeprogrammeerde instellingen en dankzij de handige schudherinnering tijdens de kookcyclus bereid je eenvoudig een breed scala aan maaltijden zonder gedoe.

Smaakmaker
Ook zo dol op truffel? Dan wil je de nieuwste Boursin niet missen. Er is nu namelijk Boursin met truffelsmaak. En geloof ons: die wil je proeven! Deze romige roomkaas met truffelaroma’s is perfect voor op de borrelplank, maar ook heerlijk als smaakmaker door een pasta, lasagne of salade. Nu verkrijgbaar.

Recept: shake it!
Waar we in 2024 helemaal in de ban waren van de esma, maakt in 2025 de whisky sour zijn comeback. Deze cocktail is perfect voor iedereen die een whisky on the rocks een tikkie te zwaar vindt, maar wel fan is van die rokerige diepe smaak.

Goed, hoe maak je zo’n whisky sour nu? Komt-ie: doe 60 ml Johnnie Walker whisky, 30 ml vers citroensap, 14 ml suikersiroop (of een halve eetlepel suiker) en een half eiwit (voor de schuimlaag) en ijsblokjes in een shaker. Schud alles 20 seconden om de ingrediënten goed te mixen en het mengsel te koelen. Giet de cocktail in het whiskyglas en garneer met citroen en/of een maraschinokers. Cheers!