Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Djamila Celina geeft duidelijkheid over 'sensa' tussen haar en Famke Louise

Zo zit het dus... 

Djamila Celina

In The Real Housewives of Amsterdam was te zien dat Djamila Celina en Famke Louise samen de studio indoken om een nummer op te nemen. Dat deze track niet meer uitkomt heeft volgens Djamila voor veel sensa gezorgd. Ze besluit dan ook opheldering te geven op Instagram.

Track

"Even een berichtje van mij aangezien er zoveel sensa is rondom de track van Famke en mij", begint Djamila in haar stories. "Uiteraard heeft iedereen kunnen zien dat wij een track aan het opnemen waren tijdens de opnames van Housewives. Iedereen weet ook dat een track opnemen veel tijd en energie kost", gaat ze verder. "Ergens in het proces zijn er wat errors ontstaan." Volgens Djamila kwam dit onder meer doordat er zo'n groot team, meerdere managers en platenlabels bezig waren met de plaat.

Geen beef

Ondanks dat hun nummer niet wordt uitgebracht, wil Djamila duidelijk maken dat zij geen ruzie heeft met Famke en haar partner Denzel. "Ik wil alleen aangeven dat er geen beef is tussen Denzel, Famke en mij." Ook geeft Djamila aan dat ze het jammer vindt dat de track niet meer uit zal komen. "Ik wens iedereen het beste en daar wil ik het bij laten", sluit ze haar bericht af.

The Real Housewives of München

Hoewel we Djamila leerden kennen in The Real Housewives of Amsterdam is ze binnenkort ook te zien in The Real Housewives of München. De Duitse variant van het realityprogramma bestaat uit zes afleveringen en hierin worden Carina, Lili, Seher, Natalie, Pegah en Joana gevolgd. Aangezien Djamila bevriend is met Lili zal ze in drie van de zes afleveringen te zien zijn.

The Real Housewives of München is op 6 juli van start gegaan in Duitsland. De eerste aflevering waarin Djamila te zien is, verschijnt op 13 juli. Of we ook in Nederland van het realityprogramma kunnen genieten, is nog even afwachten. Fingers crossed!

Showbizz
  • NL Beeld, Instagram Djamila Celina