Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Groot nieuws voor Denise Anna: 'It's official'

'Hoe geweldig?', deelt Denise. 

Denise Anna

Denise Anna maakte diepe indruk op kijkers tijdens haar deelname aan Kamp Van Koningsbrugge en behaalde onlangs haar diploma personal trainer. Enne, dat is nog niet alles. Zo brengt de fitfluencer binnenkort haar eerste boek uit!

Je beste versie

Denise teasde vanochtend in haar stories dat ze iets heel leuks ging doen. Wat voor bijzonders er op de planning stond, hield ze nog even geheim. Zojuist heeft ze echter het grote nieuws bekendgemaakt: Denise gaat een boek uitbrengen! Zo tekende ze daar vanochtend het contract voor. "It's official ✍🏽🤩📔!!!", deelt ze op Instagram.

"De afgelopen tijd heb ik mezelf keer op keer bewezen dat het zijn van je beste versie mogelijk is. En ik ben ervan overtuigd dat JIJ dat ook kan", gaat ze verder. "Toen Park Uitgevers mij een paar maanden geleden benaderde met de vraag of ik een boek zou willen uitbrengen, hoefde ik geen seconde te twijfelen. JA!"

Tips and tricks

Waar het boek over zal gaan? De fitfluencer licht alvast een tipje van de sluier op. "Hoe geweldig dat ik al mijn kennis, ervaringen, tips and tricks ga bundelen in een boek?!"

Denise belooft haar volgers de komende tijd op de hoogte te houden van het schrijfproces van haar boek. "En ik kan niet wachten tot hij af is."

Lessen

Begin dit jaar was Denise in het programma Kamp van Koningsbrugge te zien. Ondanks dat ze net niet de eindstreep haalde, was ze ontzettend trots dat ze het in het programma zo ver had geschopt. Ook was ze dankbaar voor de lessen die ze tijdens haar deelname had geleerd.

"Ondanks dat ik er nèt voor de eindstreep uit ben gezet. Is dat niet hetgeen wat voor mij telt, de lessen die ik voor mezelf heb geleerd wegen veel zwaarder. Lessen zoals dat ik nu weet dat ik mentaal en fysiek er altijd voor mezelf kan en ga zijn. Lessen zoals dat ik heel veel aan kan❤️", blikte ze destijds terug op Instagram. Wij zijn heel benieuwd of we deze lessen straks kunnen lezen in haar boek.

Showbizz
  • NL Beeld