Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws: Fien Vermeulen bevallen van dochter

De Qmusic-dj deelt meteen een lieve foto met haar prachtige dochter. 

Fien Vermeulen

Beschuit met muisjes voor Fien Vermeulen en haar partner. Op Instagram deelt de Qmusic-dj dat ze op 5 juli is bevallen van haar dochter!

Lise-Marie

"Ons meisje is er", begint Fien in de caption. De kersverse mama deelt dat ze dolgelukkig is met haar dochter, die de naam Lise-Marie heeft gekregen.

"Op 5 juli om 03.43 uur legde mijn liefde haar op mijn borst. Een stralend meisje, zo zoet en zo lief. En ze heeft de aller-, aller-, allerliefste papa die iemand zich maar zou kunnen wensen. Wij drieën. Zoveel liefde dat ik het nog niet helemaal kan bevatten", vervolgt ze haar bericht. Daarbij deelt de Qmusic-dj meteen twee lieve foto's waarop haar dochter te zien is. Awh!

Felicitaties

In de reacties regent het felicitaties. "Gefeliciteerd met jullie prachtige dochter 🥰", schrijft Rikkie Kollé. "Jaaa. Prachtig. Gefeliciteerd 😍", deelt Marieke Elsinga. Ook Mattie Valk, Eva Koreman, Sita Vermeulen en vele anderen laten een lieve felicitatie achter. Ook namens Grazia van harte gefeliciteerd met de geboorte van Lise-Marie!

Zwangerschap

In januari 2024 kondigde Fien het prachtige nieuws van haar zwangerschap aan. "Zomer 2024 🐣. Dankbaar en trots. Zo op gehoopt, zo ontzettend gewenst en nog zoveel mooier en intenser dan verwacht. Wat een weg en avontuur. De verhalen komen vast later maar voor nu: ons kleine wonder komt eraan ✨️", deelde de radio-dj destijds op Instagram.

Voor Fien was haar zwangerschap niet vanzelfsprekend, omdat ze eerder dacht onvruchtbaar te zijn geworden door de behandelingen die ze moest ondergaan tegen kanker. Op 21-jarige leeftijd kreeg ze namelijk de diagnose lymfeklierkanker, waarvan ze inmiddels zo'n elf jaar is hersteld. De radio-dj heeft altijd openhartig gesproken over haar strijd tegen de ziekte en de nasleep hiervan. Ze heeft er ook het boek Het regent zonnestralen over geschreven.

Showbizz
  • Instagram Fien Vermeulen
  • NL Beeld