Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Nog even geduld: de finale van Het Perfecte Plaatje op Reis is verplaatst

Om déze reden. 

Het Perfecte Plaatje op Reis

De afgelopen weken hebben we elke woensdagavond kunnen genieten van een aflevering van Het Perfecte Plaatje op Reis in Thailand. Inmiddels zijn de finalisten bekend en staat de finale voor de deur. Maar... die gaat niet aanstaande woensdag plaatsvinden. De finale-aflevering van Het Perfecte Plaatje is namelijk een paar dagen uitgesteld.

Halve finale

Woensdagavond zit heel Nederland wederom voor de buis. Dit keer dus niet voor Het Perfecte Plaatje op Reis, maar voor de halve finale van het EK voetbal. Het Nederlands elftal doet het goed dit toernooi en heeft zich weten te plaatsen voor de halve finale. Woensdag speelt Oranje deze wedstrijd tegen Engeland.

Verplaatst naar vrijdag

De finale van Het Perfecte Plaatje op Reis is om deze reden niet aanstaande woensdag te zien, maar twee dagen later op vrijdag. "Want wij zijn gek op Het Perfecte Plaatje en onze kijkers. Maar op dit moment ook wel een beetje heel erg gek op het Nederlands elftal", legt Tijl Beckand uit. De presentator ziet er het positieve van in. "Dat betekent aanstaand weekend misschien wel twee finales. Wink wink wink wink." Voor fans van Het Perfecte Plaatje en het Nederlands elftal is het dus goed nieuws. "Zo hoef je helemaal niks te missen", aldus jurylid William Rutten.

De finale van Het Perfecte Plaatje op Reis is op 12 juli om 20.35 te zien bij RTL 4.

Finalisten

Naast de reguliere afleveringen van Het Perfecte Plaatje in Nederland, kunnen we sinds 2022 ook genieten van het programma in het buitenland. Zo reisden de aspirant fotografen in 2022 af naar Argentinië, waar presentator Maurice Lede er met de winst vandoor ging. Vorig jaar ging de reis naar Zuid-Afrika en werd presentatrice Leonie ter Braak bekroond tot winnares. Dit jaar staat er wederom een ge-wel-dige locatie centraal, namelijk Thailand. Kaj Gorgels en Fresia Cousiño nemen het aanstaande vrijdag tegen elkaar op in de finale. Spannend!

Showbizz
  • RTL Boulevard
  • RTL