Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 7x 2 bioscoopkaarten voor Expeditie Cupido

Doe mee en maak kans op bioscoopkaarten voor Expeditie Cupido!

Expeditie Cupido

Een nieuwe woensdag, een gloednieuwe Winning Wednesday. Dit keer mogen we 7x 2 bioscoopkaarten voor de film Expeditie Cupido weggeven!

Expeditie Cupido

Zin om binnenkort weer een filmpje te pakken? Dan tippen we je graag de romkom Expeditie Cupido. Waar de film over gaat? Komt-ie:

Wanneer de opnames van het romantische ‘reality’ programma ‘Expeditie Cupido’ op een tropisch eiland geteisterd worden door een orkaan, moeten de hitsige deelnemers en klagende crewleden samenwerken om écht te overleven. Terwijl de orkaan over hen heen raast en het leven voor en achter de schermen zich met elkaar vermengen, komt ieders ware aard naar boven. Want wat speelt zich nou écht af wanneer de camera is gestopt met draaien?

Met een knipoog naar de bekende realityshows neemt het team van Expeditie Cupido ons vol verlangen mee op een sensueel avontuur vol liefde, afgunst, oppervlakkigheid, teamwork en vriendschap. Een avontuurlijke over-the-top komedie vol humor, seks, geweld en toch stiekem met een hart van goud.

Cast

In Expeditie Cupido schitteren acteurs als Leo Alkemade, Carré Albers, Achraf Koutet, Ilse Warringa, Donny Ronny, Niels Oosthoek en Janice Blok. Ook hebben Victor Löw, Jolijn Henneman, Moïse Trustfull, Lamara Strijdhaftig, Alkan Çöklü, Bertrie Wierenga, Robbert Bleij, Nick Golterman, Shane Redondo en Tom van Kessel een rol in de film.

Expeditie Cupido is deze zomer vanaf 18 juli in de bioscoop te zien.

Win, win, win

Kun jij niet wachten om Expeditie Cupido op het witte doek te zien? Dan hebben we goed nieuws voor je. We mogen namelijk 7x 2 bioscoopkaarten weggeven. Kans maken? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

Deze actie loopt tot en met dinsdag 16 juli. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Lifestyle
  • Expeditie Cupido