Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bo Wilkes deelt nieuwe foto's van sprookjeshuwelijk op Santorini

'Ik krijg weer een brok in mijn keel als ik het terugzie'

Bo Wilkes

Vandaag is de laatste aflevering van Echte Gooische Moeders verschenen op Videoland. Reden genoeg voor Bo Wilkes om nog eens terug te blikken op dit seizoen. Voor haar is het niet moeilijk om een hoogtepunt te noemen, dat was natúúrlijk haar bruiloft op het prachtige Santorini.

Bruiloft

Na een maandenlange voorbereiding was het in mei ein-de-lijk zover voor Bo en haar grote liefde Paul. Ze stapten in het huwelijksbootje op het zonovergoten eiland Santorini. "No words needed, just yes 🤍", schreef Bo na de bruiloft op Instagram. Eerder zagen we de bruid al stralen in een prachtige jurk met haar kersverse man Paul aan haar zijde. Wat een knap koppel! Ook hun drie kinderen Boyd (8), Julie (6) en Loulou (4) zagen er op de grote dag uit om door een ringetje te halen.

Hoogtepunt

"Vandaag is alweer de laatste aflevering van Echte Gooische Moeders. Voor mij natuurlijk de aflevering die het meest voor mij betekent omdat we weer even heerlijk terugblikken op ons huwelijk 🤍✨", schrijft Bo vandaag op Instagram. "Ik krijg weer een brok in mijn keel als ik het terugzie en wauw wat was het toch magisch en gaaf. Ik zou het zo nog een keertje over doen", aldus de Gooische moeder. "Buiten de geboorte van onze mooiste geschenkjes, is het de verreweg de allermooiste dag uit ons leven!"

Als kers op de taart deelt Bo een aantal nieuwe foto's van haar droomhuwelijk. Daarop zien we onder meer hoe er gekleurd vuurwerk de lucht inschiet, een proost-momentje met de anders Gooische moeders en prachtige foto's van de ceremonie. Wat een sprookje!

Lach en een traan

Ook wil Bo haar BABS nog even in het zonnetje zetten, dat was namelijk haar eigen tante! "Ik wil haar heel erg bedanken voor de prachtige toespraak die ze heeft gehouden. Het was een verhaal met (veel ge)lach en ook een traan", blikt Bo terug. "Er is niemand die het zo smaakvol en amusant had kunnen brengen! Het maakte ons huwelijk helemaal af en enorm persoonlijk." Daarnaast had haar tante een bijzonder cadeau voor het stel in petto. "Ook heeft zij de songtekst van het liedje van de kids geschreven. Wauw, dit kan ik iedereen aanraden die een persoonlijk, ontroerend en waardevolste cadeau aan iemand zou willen geven."

Showbizz
  • Instagram @bowilkes
  • NL Beeld