Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wedding bells! Bertrie Wierenga en Dorian Bindels zijn verloofd

'I SAID YES'

Bertrie Dorian

Heugelijk nieuws voor Bertrie Wierenga en Dorian Bindels. De twee zijn namelijk verloofd! Op Instagram laat Bertrie weten dat haar grote liefde op één knie is gegaan. Enne, natuurlijk heeft ze 'ja' gezegd!

Verloofd

Tijdens een vakantie op het zonnige Ibiza is Dorian op één knie gegaan voor zijn grote liefde. Bij het magische Es Vedrà heeft hij Bertrie ten huwelijk gevraagd. "🥹I SAID YES 🫶🏻🤤🌸 🫠…Tegen de liefde van mijn leven 🥰☀️…" schrijft de actrice op Instagram. Daarbij deelt ze een blije selfie waarop ze haar verlovingsring laat zien en een foto op de plek waar ze dé vraag kreeg. Prachtig!

Reacties

Het verloofde stel kan rekenen op een heleboel felicitaties in de comments. "Gefeliciteerd 😍", schrijft Echte Gooische Moeder Leslie Keijzer. "Aaawh geluk kan niet op🥹❤️ gefeliciteerd liefsten!!❤️" reageert Jada Borsato. "Ahhhh blije snoetjes gefeliciteerd lieverds!!!! ❤️", "Wat fantastisch nieuws! Ik word er blij van! Heel veel geluk! 👰‍♀️🤵🏻" en "Wat een fantastisch nieuws, van harte gefeliciteerd ❤️Vier de liefde 🎉", klinkt het verder in de reacties. Ook namens Grazia van harte gefeliciteerd en heel veel geluk gewenst!

Bertrie en Dorian

Bertrie en Dorian leerden elkaar kennen op de set van Goede Tijden, Slechte Tijden. Inmiddels vormen de twee al een aantal jaren een happy couple en wonen ze ook al samen. En als kers op de taart verwachten ze binnenkort hun eerste kindje samen! "🍼👼… OH MY GOD! Wij worden papa en mama🥹🙌🏻🥳… YIHAAAAA🤍", kondigde Bertrie half mei aan op Instagram. Daarbij deelde ze twee foto's samen met Dorian. Op beide kiekjes hebben de twee hun handen op de buik van Bertrie. Ook kan een beetje humor natuurlijk niet ontbreken bij Bertrie en Dorian, ze staan dan ook beiden op de eerste foto met een speen in hun mond. Inmiddels weten ze ook dat het een meisje is. Te leuk!

Showbizz
  • Instagram @bertriewierenga
  • NL Beeld