Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sarah deelt paranormale ervaring: ‘Ik kreeg meteen een drukkend gevoel op mijn keel’

'Voordat ik het wist, schoot mijn hartslag omhoog'

paranormale ervaring

Eindelijk vakantie! Dat wordt genieten. Tot je op plaats van bestemming opeens erachter komt dat je niet alleen bent... Lees en huiver mee bij de paranormale ervaring van Sarah.

Onbehaaglijk gevoel

"Tijdens een rondreis door Kroatië overnachtte ik met mijn vriend in een Airbnb", begint Sarah haar verhaal. "Het was een oude boerderij, opgedeeld in kleinere accommodaties. Bij binnenkomst voelde ik me meteen onbehaaglijk, vooral in de slaapkamer. Voordat ik het wist, schoot mijn hartslag omhoog en kreeg ik een drukkend gevoel op mijn keel", vertelt ze over haar paranormale ervaring. "Ook hing er een nare geur van verbrand hout."

Energie van een jong meisje

"Omdat we er ons allebei niet prettig voelden, bleven we tot ’s avonds laat buiten zitten", gaat Sarah verder. Want slapen? Daar moest ze niet aan denken. "Het scheelde dat er in de woonkamer ook een bed stond. Daar voelden we ons iets prettiger dan in de slaapkamer. Eenmaal in bed deed ik geen oog dicht. Ik kon er mijn vinger niet op leggen, maar het voelde daar absoluut niet pluis. Alsof er nog iemand aanwezig was", deelt ze.

"Ik vond het ook heel vreemd dat er kinderkleren aan de muur hingen. Ik had geen idee waarom en stuurde een foto naar een vriendin die energieën kan waarnemen", vertelt Sarah. "Ze zei dat er in het huisje een energie van een jong meisje heerste. Wie ze was en wat er met haar was gebeurd, wist ze niet."

Hond op bed

"Ik kreeg er echt de rillingen van, maar wat mij het meest bang maakte, was onze hond die mee was. Normaal slaapt hij altijd op de grond bij ons in de kamer, maar in het huis wilde hij niet van ons bed af", vertelt ze verder. "Hij gromde zelfs toen we hem eraf duwden, dat deed hij anders nooit. Daarom lieten we hem maar liggen. Toen hij ’s nachts ook nog richting de slaapkamer ging blaffen, was het voor mij klaar. Zodra de ochtend aanbrak verlieten we de Airbnb. Pas in de auto voelde ik me weer veilig.”

In de nieuwste Grazia lees je nog veel meer Holiday horrorverhalen. Nu in de winkel!

Lifestyle
  • Tekst: Renée Brouwer
  • Adobe Stock