Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Nieuw bij Etos: een speciale verzorgingslijn voor nieuw personeel

Een potje carrière maken of baan die bruist? Het kan allemaal met de nieuwe verzorgingslijn van Etos.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd op: Marie Claire
Etos

Wanneer je aan je nieuwe baan begint, wil je het liefst in een warm bad terechtkomen. Dankzij de nieuwe producten van Etos wordt die droom werkelijkheid! Met een speciaal ontwikkelde verzorgingslijn benadrukt de drogist hoe fijn het is om bij Etos te werken. Van helpende handzeep tot carrièretijger balsem; bij Etos word je warm onthaalt. Als dat niet goed klinkt, weten wij het ook niet meer.

Voor nieuwe medewerkers

Speciaal voor nieuwe medewerkers lanceert Etos een verzorgingslijn. De negen beauty- en verzorgingsproducten brengen over waarom het zo fijn is om bij de drogist te werken. De voordelen worden dus niet alleen in woorden uitgedrukt, maar in tastbare must-have verzorgingsproducten met toepasselijke namen.

“Het mooie van deze campagne is dat we onze belofte van goed werkgeverschap echt vanuit de kern van ons merk hebben vormgegeven. Hier is uiteindelijk een productlijn uitgekomen die alle bouwstenen van Etos als werkgever op de kaart zet, met een knipoog natuurlijk", vertelt Maarten Bokhoven, Manager Community & Engagement Etos, over de skincare-lijn.

De producten

De producten uit de verzorgingslijn zijn allemaal fijne essentials die de voordelen van werken bij de Etos benadrukken. Neem nu de moisturizer, oftewel de lachrimpel dagcrème, die hydrateert de huid na het vele lachen met collega's. En begin je er net? Dan brengt de warm bad olie precies over waar je terecht komt: in een warm bad. De carrièretijger balsem – verrijkt met kaneelbladolie, cajaputi-olie, akkermuntolie, kruidnagelolie, menthol en kamfer – staat voor de carrièrestappen die je bij Etos kunt maken. Leuk!

Beeld: Etos

Daarnaast bevat de lijn ook:

Je ware gezicht lotion
Een face wash die staat voor de verkwikkende werking van optimaal jezelf kunnen zijn op het werk.

Een baan die bruist bal
Een bruisbal die symbool staat voor de bruisende dagen. Geen werkdag is hetzelfde!

Alles-in-1 arbeidsvitaminen
Vitaminen die bijdragen tot de normale werking van het immuunsysteem – net zoals jij met jouw werk bijdraagt aan het helpen van mensen.

Helpende handzeep
Een fijne handzeep met klaprooszaadolie.

Je-hart-lucht-verfrisser
Een verfrissende spray met citrus- en rozengeur.

Meer geld in je zak doekjes

Zakdoekjes die symbool staan voor de ultra-zachte arbeidsvoorwaarden van Etos.

Aan de slag

Etos is al meer dan honderd jaar de vertrouwde drogist van Nederland. Wekelijks helpen Etos-medewerkers meer dan 1 miljoen klanten in hun winkels en op Etos.nl – da's nogal wat. En jij kunt hier wellicht ook je steentje aan bijdragen. Op werk.etos.nl kun je de beschikbare vacatures bij jou in de buurt bekijken. Weet je nog niet helemaal of een baan bij Etos bij jou past? Dan kun je online ook de baantester invullen om hierachter te komen. Succes!

Beauty
  • Marie Claire, Etos
  • Adobe Stock