Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ha! Echte Gooische Moeder Leslie deelt hilarisch scenario 

Dit zouden velen ook kunnen doen.

Leslie

Als iemand (voor het eerst) bij ons thuiskomt, willen we dat alles er spik en span uitziet. We steken dan de handen uit de mouwen om alles netjes te maken. Zo ook Govinda, de partner van Echte Gooische Moeder Leslie. Leslie deelt op Instagram echter dat het niet bepaald nodig is, om alles schoon te maken voor hun bezoek komt...

Bezoek

Komt er bezoek langs? Dan nemen we van tevoren net wat langer de tijd om de woonkamer te stofzuigen en om een doekje door het huis te halen. Dit geldt ook voor Leslie's verloofde Govinda.

De twee ontvangen morgen iemand bij hun thuis die nog niet eerder bij het stel is geweest. Govinda is dan ook druk in de weer om alles netjes te maken. Op Instagram deelt Leslie echter dat dit eigenlijk helemaal niet nodig is. "Morgen komt voor het eerst de schoonmaakster. Het huis is nog nooit zo schoon geweest 🤣🤣🤣." Ha!

Echte Gooische Moeders

Het nieuwste seizoen van Echte Gooische Moeders wordt momenteel uitgezonden bij Videoland. Hierin delen de vriendinnen lief en leed. Zo sprak Leslie onlangs openhartig over haar depressie in de serie, en huilde Pauline tranen van geluk toen Bo haar vroeg om haar getuige te zijn.

Ook was onlangs te zien dat Leslie en Florine hun vriendschap op een bijzondere manier hebben vereeuwigd. De dames besloten samen een vriendschapstattoo te nemen. De twee gingen samen met een tattoo artist aan de slag om een mooi ontwerp te laten maken. Na wat passen en meten – en de doorslaggevende mening van Florine – hebben de twee een prachtig zonnetje in hun nek laten zetten. Awh!

Showbizz
  • NL Beeld, Instagram leslie_keijzer