Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Uber-fijn: zo reis je deze zomer veilig naar je favo festivals

Ook hebben we een leuke kortingscode voor je!

festivals uber

Het festivalseizoen is officieel geopend! Naar welk festival je ook gaat: je wilt op een veilige manier kunnen reizen. Uber biedt daarom drie verschillende rit-opties aan om je zo ontspannen en veilig mogelijk van en naar je feestje te brengen.

UberX Share

Reis je alleen en wil je geld besparen? Dan is UberX Share iets voor jou. Deze optie is altijd voordeliger dan een normale UberX-rit. Je kan deze nieuwe rit-optie alleen in je eentje boeken en delen met iemand die ook solo reist – je maakt de reis met maximaal twee andere passagiers. Word je tijdens je route gekoppeld aan een passagier? Dan kun je tot wel 30% besparen op je rit. Als je onderweg bent naar een festival kun je dus alvast andere festivalgangers ontmoeten en geld besparen. Win-win! Deze optie is alleen beschikbaar in omgeving Amsterdam.

Uber Reserve

Uber Reserve is de optie voor jou als je precies weet hoe laat je de Uber wilt nemen. Wat deze rit-optie zo fijn maakt, is dat je al vanaf 90 dagen van tevoren een Uber kunt reserveren. Ook is-ie lastminute beschikbaar en kun je tot 30 minuten van tevoren een Uber reserveren. Megafijn als je op tijd op het vliegveld moet zijn of met een groep vrienden naar een festival gaat. Uber Reserve is beschikbaar in de Randstad en de overige grotere steden in Nederland.

Uber Green

De naam zegt het al: dit is de meest eco-friendly rit-optie van Uber. Met deze optie draag je je steentje bij aan een beter milieu, omdat je reist in een elektrische auto. Je hoeft je dus geen zorgen te maken om CO2- uitstoot en in de Uber-app kun je zelfs zien hoeveel uitstoot je hebt bespaard. Extra fijn: voor een Uber Green-rit betaal je dezelfde prijs als voor de standaard UberX-rit. Uber Green is beschikbaar in Amsterdam en Rotterdam en breidt binnenkort uit naar andere steden.

Superdeal!

Met de code NLGRAZIA20 bespaar je maar liefst 20% op alle ritten via Uber in Nederland. (max. 10 euro, 1 keer te gebruiken per account, geldig t/m 21 juli 2024)

Zo verzilver je de code:

  1. Open de Uber app
  2. Ga naar Account
  3. Klik op Portemonnee
  4. Ga naar Promotiecode en voer NLGRAZIA20 in
  5. Easy does it!

Extra fijn

Moet je megavroeg op het vliegveld zijn, heb je geen zin om de Bob te zijn tijdens een avondje uit of zie je het niet zitten om door de regen naar je afspraak te fietsen? Ook dan brengt Uber je veilig en ontspannen naar je bestemming!