Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Enorme teleurstelling voor Oelinda in De Bachelor

Ze neemt dan ook een drastisch besluit.

In de nieuwste aflevering van De Bachelor is het weer tijd een-op-een dates. Bachelors Paul en Rien hebben beide een dame uitgekozen die ze tijdens een wateractiviteit beter willen leren kennen. Maar één van de dates liep heel anders dan gepland...

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van De Bachelor. 

Een-op-een momentje

Rien en Paul mogen allebei een dame uitkiezen voor een een-op-een date. Rien kies voor Isabel, en zij gaan samen kajakken. Paul wil gaan snorkelen met Oelinda. En daar is ze ontzettend blij mee! "Ik ben de enige van Pauls posse die nog geen een-op-een moment heeft gehad", zegt ze. Helaas is de blijdschap van korte duur wanneer Roos een klein bommetje dropt.

"Ik was nog geen seconde opgestaan en toen had Roos een mededeling", blikt Oelinda terug. In de vorige aflevering kreeg Roos een me time-roos. Hiermee kan ze een date van iemand afpakken. "Ik ga hem inzetten. Met Rien heb ik gisteren afgesproken dat we echt op date gaan, dus daarom wil ik helaas die van Paul kapen vandaag", deelt ze mee. Dat betekent dat Oelinda haar een-op-een moment tóch nog even op zich laat wachten.

Niet afwachten

Oelinda is zichtbaar teleurgesteld dat haar date met Paul niet doorgaat. Gelukkig staat er de volgende dag voor iedereen een speeddate op het programma. Maarre, of ze daar op gaat wachten? "Ik ga morgen niet afwachten. Dan ga ik", zegt ze resoluut en met tranen in haar ogen. "Ik zie dit als een teken. Het is mijn tijd om te gaan."

"Ik zie dit als een boodschap van de beschermengelen, dat geloof ik dan graag. (...) Misschien is het wel tijd om los te laten", aldus Oelinda. Het is 'the story of my life', zo legt ze uit. "Elke keer als er iets moois op m'n pad komt, dan komt er weer een dikke tegenslag. Dat hakt er ook hier wel even in."

Tweede kans

Dat Roos aan komt lopen op de date bij Paul had hij niet verwacht. "Dit had ik niet verwacht. (...) Ik vind het absoluut niet erg dat je hem hebt gebruikt", zegt hij tegen haar. De volgende dag zegt de bachelor echter iets anders tegen Oelinda. "Ik vond het niet leuk", onthult hij tijdens de speeddate. Ook wil hij er alles aan doen om zo snel mogelijk een tweede kans voor een een-op-een momentje te regelen. "Ik ga er alles aan doen dat de eerste een-op-een met jou is. Dat hoort gewoon te gebeuren, denk ik." Wij kunnen in elk geval niet wachten om te zien hoe dit afloopt!

De Bachelor is elke donderdag te zien bij Videoland. 

Bron: De Bachelor, RTL Boulevard | Beeld: Jasper Suyk