Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Demi de Boer blikt terug op Special Forces VIPS: 'Emotionele rollercoaster'

Demi laat weten dat ze enorm dankbaar is voor het avontuur dat ze heeft meegemaakt.

Het vierde seizoen van Special Forces VIPS is gisteren dan eindelijk van start gegaan op Videoland. In de eerste twee afleveringen kregen de kandidaten het al enorm zwaar. Aan het einde van aflevering twee besluit Demi de Boer het dan ook op te geven.

Pittige opdrachten

In Special Forces VIPS krijgen de kandidaten het vanaf minuut één meteen zwaar te verduren. Tijdens een lange, pittige wandeltocht met een enorm zware rugtas op, wordt het Demi te veel als ze last krijgt van haar rug. Toch weet ze het basecamp te bereiken en herpakt ze zich tijdens de wateropdracht en de dead men's ride.

Helaas krijgt Demi het tijdens de klim naar beneden – met opnieuw die zware rugtas op – weer last van haar rug. Ze besluit daarom om op te geven. Toch kan Demi zeker met een opgeheven hoofd naar huis gaan. "Je hebt het goed gedaan, maar het is wel verstandig dat je nu naar huis gaat", krijgt ze dan ook van de staf te horen.

Lessen

Op Instagram blikt Demi nu terug op haar Special Forces VIPS-avontuur. "Dat was 'm dan, mijn Special Forces-avontuur. Wat ben ik blij dat ik hier aan mee heb gedaan." De influencer laat weten dat ze vooral dankbaar is voor de levenslessen die ze heeft opgedaan. "Die zal ik zeker meenemen en toepassen in mijn leven."

"Het was een emotionele rollercoaster. Ik heb angst gevoeld, verdriet, adrenaline, frustratie, onrecht en van alles en nog wat. En die tas, die ongelofelijk zware tas... Ik vond het moeilijk om mezelf terug te zien en mezelf te zien 'falen', maar na mooie gesprekken met mijn medekandidaten en de staf heb ik kunnen inzien en accepteren dat het niet gaat om falen of winnen, maar om een groei te ervaren."

Demi somt vervolgens een aantal lessen die ze heeft geleerd op. "Ik heb over mezelf geleerd dat ik snel gefrustreerd raak als iets mij niet lukt en dat ik daar doorheen moet prikken en niet bij één tegenslag er al helemaal klaar mee moet zijn." Ook geeft ze aan dat ze heeft geleerd dat ze soms dingen moet accepteren zoals ze zijn en dat het oké is om grenzen aan te geven.

Dankbaar

Ook zet Demi in haar post haar medekandidaten in het zonnetje. "Ik wil mijn lieve medekandidaten bedanken voor de geweldige groepsdynamiek en spirit. Ik heb echt vrienden voor het leven gemaakt. Ik wil de staf bedanken voor deze ervaring en de leermomenten."

Beeld: Videoland (Shotbysud)

Showbizz
  • Demi de Boer