Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Lesley en Shirley geven rondleiding op primitieve kamp in EMIDJ

Aha!

In Echte Meisjes in de Jungle strijden de Brokopondo Babes en de Sranang Sweeties iedere dag tegen elkaar voor een verblijf op het luxe kamp in de jungle. Wie verliest, moet naar het primitieve kamp. Lesley en Shirley hebben de eerste paar dagen in het primitieve kamp doorgebracht en geven ons een rondleiding op Instagram.

Primitief overnachten

De Brokopondo Babes verloren de eerste opdracht en moesten daarom overnachten in het primitieve kamp. In dit kamp krijgen de meiden slechts een hangmatje en wat spullen om vuur te maken en that's it. Lesley en Shirley besloten er in ieder geval het beste van te maken, zo is te zien in een video op Lesley's Instagram. "Welkom bij ons op het kamp", opent Shirley de video.

Tentenkamp

Vervolgens laten de meiden hun hangmatten zien en de zelfgemaakte kapstok. "Daar hangen we onze tas aan. Anders komen er allemaal beesten in", legt Lesley uit. "Hier hangt onze boxspring met ventilator", zegt Shirley daarna grappend over een soort hangmat gemaakt van tentdoeken. Daarna leiden ze ons naar het kampvuur, dat nu uit is. Lesley's hangmat hangt zo'n beetje naast het kampvuur. "Gisteren was ik daarom gerookte paling", zegt ze.

Na het kampvuur krijgen we een kijkje in de 'keuken'. "Hier gebeurt het. Hier worden de vijfsterrenmaaltijden bereidt", zegt Shirley. Tot slot wijst Shirley nog het toilet aan, wat in principe gewoon de sloot is. Aha!

Vertrek

Lang heeft Lesley niet in het primitieve kamp moeten blijven, want ze werd naar huis gestuurd samen met Louisa uit het andere team. In gesprek met Grazia vertelde Lesley over haar vertrek. “Het was zo mooi daar. Ik had het zo naar mijn zin. Qua natuur was het net Jungle Book, het leek wel een sprookje. Ik dacht alleen maar: nu moet ik naar huis en dan zie ik die andere locaties niet en mag ik die spelletjes niet meer doen. Ik heb niet eens een aap gezien. Ga ik naar de jungle, zie ik geen aap! Dus ik vond het echt vreselijk."

Bron: Instagram @lesley_versprille | Beeld: Jasper Suyk/Rob Jacobs