Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Janice Blok openhartig over moeilijke periode: 'Ik haat dit gevoel'

De influencer wil een zo eerlijk mogelijk beeld schetsen van haar leven op social media.

Nederlandse filmpremiere Barbie

Janice Blok kennen we allemaal van TikTok, Instagram en natuurlijk haar deelname aan het populaire tv-programma Echte Meisjes in de Jungle. Ook timmert de influencer inmiddels hard aan de weg als actrice, zo bemachtigde ze een rol in de bioscoopfilm De Tatta's. Helaas kent haar leven – zoals dat van iedereen – ook minder leuke kanten. Hierover doet de realityster een boekje open in een Instagrambericht.

Break-up

Een aantal maanden geleden deelde de beauty nog dat ze een nieuwe vlam had. Helaas heeft de liefde tussen de twee niet lang stand mogen houden, zo liet Janice van de week weten aan de hand van een korte update in haar Story op Instagram. “Goh, 2023 was weer een bewogen jaar”, begon de presentatrice haar verhaal. “Ik heb super veel doelen behaald, ik heb heel veel mensen leren kennen, veel geleerd. (…) Ik heb mensen verloren, ook mijn relatie…”, aldus Janice. Sad!

Blue Monday

Maar ook op andere vlakken is Janice tegenslagen en obstakels tegengekomen. Op de meest deprimerende dag van het jaar, genaamd 'Blue Monday' deelt ze hierover een openhartig bericht op haar Instagram-account. "Naast dat ik hele fijne feestdagen heb gehad, zagen mijn weken er ook zo uit. Obstakels, moeilijke beslissing maken, relatie over, pijn, verdriet, verlies..", schrijft de influencer bij een videocompilatie van zichzelf waarin de tranen rijkelijk vloeien.

Gelukkig laat Janice ook weten dat het inmiddels goed met haar gaat. "Deze beelden waren eigenlijk voor mijzelf en bedoelt om terug te kunnen kijken, naar hoe een bepaalde situatie mij liet voelen. But I'm okay now 💜", aldus de beauty.

Social media

Janice geeft in haar bericht aan dat ze ook de minder leuke momenten van haar leven wil delen, om een zo echt mogelijk beeld te geven. Met de welbekende quote 'social media is fake', is ze het dan ook niet eens. "Wat ik eigenlijk wil zeggen, is dat als je nu in een moeilijke periode zit, je je niet moet laten beïnvloeden door de mensen om je heen en wat je allemaal online ziet. Onthoud: Het zijn altijd momentopnames! Je bent niet alleen... ", schrijft ze.

Advies

Tot slot geeft Janice nog een advies aan de mensen die in zich in een vergelijkbare situatie bevinden. "Als je nu struggled wil ik zeggen; geef niet op en vertrouw dat het goed komt. Kijk naar wat je wel al is gelukt, blij maakt en blijf vooruit streven naar waar je nog naartoe wilt. Ik ben trots op je", aldus de influencer. Wat een mooie boodschap om mee af te sluiten, wij kunnen natuurlijk niets anders dan het daarmee eens zijn.

Bron: Instagram @janiceblok, Grazia archief | Beeld: NL Beeld