Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love is in the air: deze sterrenbeelden vinden de ware liefde in 2024

De sterren voorspellen!

Nu het nieuwe jaar van start is gegaan, kunnen we natuurlijk niet wachten op de verrassingen die 2024 ons gaan brengen. Enne, als we kijken naar ons liefdesleven in dit nieuwe jaar, zit dat voor sommige sterrenbeelden wel goed. Déze sterrenbeelden vinden dan ook de ware liefde in 2024.

Stier: 20 april – 20 mei

Voor de Stier is dit een heel mooi, maar bewogen jaar als het om de liefde gaat. Zo staat er in de sterren geschreven dat de Stier in 2024 heel veel gaat experimenteren in de liefde. En hoewel het erg onwennig kan voelen omdat je dit normaal niet gewend bent, kan dit alleen maar positief voor je uitpakken. Heb jij iemand op het oog? Grijp je kans! Er is namelijk een grote kans dat diegene hetzelfde voor jou voelt als jij voor hem. Zie jij nog niemand staan, niet getreurd. Eind februari kun je iemand op je pad verwachten. Exciting!

Kreeft: 21 juni – 22 juli

Er staat in 2024 veel op de planning voor jou! Dit jaar zal namelijk geheel in het teken van de liefde staan. Enne, buckle up! Want in de eerste maanden van dit nieuwe jaar kan het al raak zijn. Het enige waar jij voor moet zorgen is om open te staan voor nieuwe connecties. Get out of your comfortzone! Ben jij al gelukkig in de liefde, dan is het belangrijk om onnodige discussies uit de weg te gaan. Uit je gevoelens en je merkt vanzelf dat het alleen maar beter wordt.

Leeuw: 23 juli – 22 augustus

De Leeuw staat eigenlijk voor veel vuur in de liefde. Maar de afgelopen jaren is het aardig rustig geweest rondom de liefde. Maarre, daar komt verandering in! In 2024 is het namelijk de tijd dat jij je ware liefde gaat vinden. Een heel bijzonder persoon loop je dit jaar tegen het lijf, waardoor dit meteen zorgt voor vonken. Zit jij al save in een relatie, spreek dan vooral uit je hart. Laat je partner weten hoeveel je om diegene geeft. Communicatie is key!

Schorpioen: 23 oktober – 21 november

Voor de Schorpioen staat er heel wat anders op de planning. Een verre reis is een mooi vooruitzicht bijvoorbeeld. Enne, dat doe je natuurlijk niet alleen. In de sterren staat namelijk geschreven dat er een heuse liefdes journey op de planning staat. Wauw! Heb jij dus nog niemand op het oog? Dan kan het heel snel gaan. Be aware! Ook als je in een relatie zit staat er in de sterren geschreven dat je samen veel landen gaat afreizen. Een superleuk vooruitzicht, dus!

Bron: Girl Scene | Beeld: Gossip Girl