Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Flemming deelt groot nieuws

De zanger is on fire!

Flemming is on fire! De zanger scoort hit na hit en stond vorige week nog twee keer in een uitverkocht AFAS Live. Enne, voor alle fans die deze grote shows hebben gemist heeft hij nu heel leuk nieuws.

Hitmachine

We kunnen wel stellen dat Flemming een ware hitmachine is. De zanger brak pas twee jaar geleden door en is sindsdien niet meer weg te denken uit de hitlijsten. Dat hij een grote fanbase heeft, bleek afgelopen week wel toen hij maar liefst twee keer in een uitverkocht AFAS Live stond. De zanger zette daar een enorme show neer op een groot podium met een vet decor, lasers, vuurwerk, confetti en natuurlijk al zijn hits.

De clubs in

Mocht je de show in AFAS gemist hebben, of heb je net naast de tickets gegrepen? No worries. De zanger heeft namelijk een nieuwe clubtour aangekondigd! "Na 2x een uitverkochte AFAS afgelopen weekend, duiken we in het voorjaar weer de clubs in", schrijft Flemming op Instagram. "Wie ga ik zien? 💙"

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door FLEMMING (@flemming)

De tour start op 24 februari 2024 in TivoliVredenburg in Utrecht. Vervolgens gaat Flemming langs Paard in Den Haag op 8 maart, Hedon in Zwolle op 16 maart, Poppodium 013 in Tilburg op 24 maart en Oosterpoort in Groningen op 30 maart. De zanger sluit de tour op 31 maart af in Doornroosje te Nijmegen. Zo is er voor iedereen wel een show in de buurt. Hoe leuk!

Award gewonnen

Flemming timmert keihard aan de weg. Je kunt het je bijna niet voorstellen, maar hij brak pas in 2021 door met het nummer Amsterdam. Inmiddels kennen we hem ook van hits als Hypnose, Automatisch en Paracetamollen. Zijn carrière werd onlangs al bekroond met een heuse MTV Award voor Best Dutch Act. Het is de eerste keer dat de zanger uit Den Bosch een MTV EMA wint. Hij wist daarmee Kris Kross Amsterdam, S10, Zoë Tauran en Idaly achter zich te laten.

De kaartverkoop voor Flemmings clubtour start aanstaande vrijdag 24 november om 10.00 uur. 

Bron: Instagram @flemming, Grazia archief | Beeld: NL Beeld