Oh my: Jamin verkoopt Espresso Martini-chocoladeletter

Dit wil je!

Wat is er beter dan een heerlijke chocoladeletter? Een heerlijke chocoladeletter met Espresso Martini-smaak natuurlijk! Waar de populaire cocktail al een tijdje niet meer van menig drankenkaart weg te denken is, wordt-ie vandaag de dag ook verwerkt in allerhande snoepgoed. Bij Jamin scoor je nu een Esma-chocoladeletter!

Espresso Martini

Ben jij een echte koffieliefhebber en hou je óók van cocktails? Dan is de Espresso Martini zeker iets voor jou. Dit populaire drankje – dat ook wel bekend staat als de ‘Esma’ – is enorm populair. Zijn zusje, Pornstar Martini is net zo lekker en sippen we ook maar al te graag op het terras of aan de bar.

Veel winkels spelen goed op deze trend in. Zo verkocht HEMA al eens kant-en-klare Espresso martini cocktails, hebben veel supermarkten pepernoten met dito smaak in het schap liggen, en komt menig decoratiewinkel wel met een Esma-kerstbal voor in de boom op de proppen.

Esma-letter

Jamin heeft op hun Instagram-account aangekondigd dat er vanaf heden een Espresso Martini-chocoladeletter in de schappen zal liggen. Oeh! Hoewel het drankje uit de jaren tachtig stamt, is het de laatste jaren dus weer enorm in trek. De cocktail is vooral populair onder jonge mensen, enne…die lusten best nog een chocoladeletter rond deze tijd van het jaar! Heerlie de peerlie, zoals Jamin het in hun bericht noemt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jamin (@jaminonline)

De unieke letter, bestaande uit pure- en melkchocolade, belooft niet alleen de smaak van koffie maar ook die van een vleugje alcohol, zoals vermeld op de website. Ga jij ‘m uitproberen?

Bron: Instagram @jaminonline | Beeld: Gossip Girl

Laatste nieuws