Op zoek naar de nieuwste trends voor jouw interieur?  

We helpen je op weg!

Ben jij op zoek naar een manier om jouw interieur een boost te geven? Of wil jij jouw interieur weer helemaal naar de laatste trends van nu brengen? Dan hebben wij goed nieuws. Wij, van Grazia, gingen hiervoor namelijk speciaal voor jou in gesprek met Jorik van der Heide, eigenaar van vloerenwinkel Solza. In dit artikel van Jorik van der Heide je alles vertellen over de populaire producten uit het assortiment van Solza en vooral waarom deze producten zo populair zijn. 

SEO

Wat is Solza? 

Vloerenwinkel Solza maakt met een verbluffende snelheid haar entree in de vloerenmarkt. Deze vloerenwinkel heeft in korte tijd een stevige positie veroverd in de branche door een combinatie van innovatieve ontwerpen, hoogwaardige materialen en ongeëvenaarde klantenservice. Hun assortiment vloeren is niet alleen divers, maar ook van uitzonderlijke kwaliteit, wat hun reputatie als betrouwbare leverancier van prachtige vloeroplossingen heeft versterkt. Met een vurige toewijding aan vakmanschap en een vinger aan de pols van de nieuwste trends, heeft Solza zichzelf snel gevestigd als een serieuze en invloedrijke speler in de dynamische wereld van vloerendesign. Het is dus niet voor niets dat wij vanuit Grazia graag in gesprek gingen met Jorik van der Heide om zijn kijk op de nieuwste trends te horen. 

Welke populaire producten vind je bij Solza?  

“Bij Solza proberen wij altijd vernieuwend te zijn”, zo geeft Jorik van der Heide aan. “Hiervoor zijn wij echter wel afhankelijk van partners zoals bijvoorbeeld vloerenmerken. Wij werken enkel met merken waar wij een goede klik mee hebben en welke ook echt daadwerkelijk durven te vernieuwen. Voorbeeld hiervan zijn bijvoorbeeld vtwonen, Floorify en Floer. Je tref bij ons allerlei soorten vloeren in plak PVC, click PVC, laminaat en Hybride hout. Maar bij Solza richting wij ons op meer dan alleen de vloer. Zo focussen wij ons ook op wandbekleding. De afgelopen tijd zien wij vooral de combinatie van een walvisgraat PVC vloer samen met akoestische wandpanelen enorm groeien.”. 

interieur 2

Akoestische wandpanelen, waarom zijn die populair? 

“Akoestische wandpanelen zijn de laatste tijd enorm in trek en dat is om verschillende redenen. Ten eerste bieden ze een visuele meerwaarde aan ruimtes terwijl ze tegelijkertijd geluidsabsorptie bieden. Mensen willen vandaag de dag niet alleen een visueel aantrekkelijk interieur, maar ook een ruimte die functioneel is. Deze akoestische wandpanelen zijn veelzijdig in ontwerp en kunnen aangepast worden aan diverse interieurstijlen, wat ze aantrekkelijk maakt voor zowel huizen als kantoren. Bovendien dragen ze bij aan het verminderen van galm en echo’s, waardoor een ruimte rustiger en aangenamer wordt. Met de groeiende behoefte aan flexibelere werk- en leefomgevingen, zijn akoestische wandpanelen een praktische en stijlvolle oplossing geworden die inspeelt op zowel de esthetische als functionele eisen van moderne ruimtes.”, zo zegt de directeur. 

En hoe zit dat met walvisgraat PVC vloeren? 

“Ah, walvisgraat PVC vloeren hebben inderdaad veel aandacht getrokken in de vloerenmarkt. Hun populariteit komt voort uit een combinatie van de stijl van de vloeren en het feit dat men op zoek is naar een alternatief voor de bekende visgraat vloeren. Walvisgraat vloeren hebben ruimer opgezette planken en door deze afmeting zijn deze vloersoorten een rustiger alternatief voor visgraat vloeren. Maar het gaat niet alleen om het visuele aspect. Uiteraard kijkt men hierbij ook naar de voordelen die PVC te bieden heeft. Zo gaat PVC goed samen met vloerverwarming. Bovendien zijn ze gemakkelijk te onderhouden, wat ze aantrekkelijk maakt voor mensen die een stijlvolle vloer willen zonder veel gedoe. De combinatie van opvallend design en praktische eigenschappen maakt de walvisgraat PVC vloeren een populaire keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een perfecte balans tussen stijl en functionaliteit.” 

Zijn er nog andere vloeren die aan een opmars bezig zijn? 

“Ja, absoluut, de Hongaarse punt vloeren hebben de aandacht van veel mensen getrokken en dat is begrijpelijk. Deze vloeren bieden een uniek visueel effect dat een vleugje elegantie en verfijning toevoegt aan elk interieur. Het opvallende patroon creëert een mooie en gestructureerde uitstraling die de ruimte visueel vergroot. Daarnaast kiest men hier vaak voor wanneer men op zoek is naar een alternatief voor een visgraat vloer. Een Hongaarse punt vloer kan het interieur net dat ene stukje meer luxe doen aanvoelen”. 

Hoe helpt Solza bij het vinden van het juiste product? 

“Bij Solza streven wij ernaar dat iedereen uiteindelijk de vloer heeft waar hij of zij blij mee is. Opzich niets nieuws, maar wij gaan nog net iets verder dan sommige andere bedrijven. Zo spelen wij vol in op het voorzien van zoveel mogelijk nuttige informatie. Niet iedereen koopt namelijk dagelijks een nieuwe vloer en vaak is het voor mensen een onbekend terrein. Een eerlijk advies is dus het begin. Daarnaast is het voor mensen bij ons mogelijk om proefstalen aan te vragen van de vloeren die zij op het oog hebben en kunnen zij een afspraak inplannen voor een bezoek aan onze showroom. Bij zo’n afspraak zorgen wij ervoor dat er een vloerexpert klaar staat om mensen te helpen en te adviseren. Ook bieden wij mensen een vloerenscan aan waarbij er op basis van een aantal vragen een selectie vloeren wordt voorzien en zijn wij online constant aan het investeren en ontwikkeling. Alles voor de perfecte klantervaring.”. 

Beeld: Solza

Laatste nieuws