Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Gezinsuitbreiding voor André Hazes en Monique Westenberg

Aaahw!

Het wordt een dolle beestenboel bij André Hazes en Monique Westenberg thuis. De twee hebben op Bonaire namelijk een derde hond geadopteerd! Dat laat de zanger op Instagram weten, waarbij hij ook een te lief filmpje deelt met hun nieuwe viervoeter.

Geen hond erbij, of toch wel?

André was vooraf heel stellig over het verwelkomen van een derde hond. "Toen wij aankwamen op Bonaire heb ik nadrukkelijk tegen Monique gezegd: GEEN HOND ERBIJ", schrijft hij op Instagram. Maar dat liep toch even anders... "Zoals altijd gingen we langs bij @fkkanimalrescue om te kijken hoe het daar gaat", vertelt de zanger. "Met de hondjes en de ontwikkelingen die ze maken, want achter de schermen mogen wij al een paar jaar een mooi rolletje spelen in hun leven."

Robbie

"Nadat we alle hondjes geknuffeld hebben waren we van plan naar huis te gaan. Totdat... Deze jongen ineens de hoek om kwam. Mijn hart was gestolen", aldus André. "Na een paar keer tijd met elkaar te hebben doorgebracht kon ik me niet indenken dat hij een ander huisje zou krijgen dan de mijne in Wilnis."

"Na een week goed na te hebben gedacht heb ik besloten dit vriendje mee naar huis te nemen", geeft de zanger toe. Daarbij deelt hij een te lieve video waarop we hem zien knuffelen met het hondje. "Dré, Gioia en Frenkie hebben er een broertje bij. Welkom bij de familie Robbie! 🐶❤️"

Nieuw repertoire

André was op Bonaire om te werken aan nieuw muzikaal repertoire. En waar kan je dat beter doen dan op een tropisch eiland? Wij snappen hem helemaal! Zijn laatste album, genaamd Op mijn lijf geschreven, is drie weken geleden verschenen. In de eerste weken werd de nieuwe plaat goed ontvangen, maar helaas sloeg dat al snel om en is er weinig meer van het succes te merken. Tijd voor nieuwe muziek, moet André dus gedacht hebben. Enne, ook een nieuw gezinslid dus!

Bron: Instagram @andrehazes, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld