Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yay! Good Luck Guys gaat vandaag eindelijk van start

Juice incoming!

Reality-liefhebbers kunnen hun hart ophalen, want vandaag gaat het gloednieuwe realityprogramma Good Luck Guys van start op Amazon Prime Video.

Nieuw programma

Wat gebeurt er als je twaalf bekende influencers op één verlaten strand zet? We gaan het zien in de gloednieuwe realityserie Good Luck Guys: Overleven Zonder Filter. Twaalf bekende influencers reizen af naar Thailand om hier de ultieme proef te doorstaan: overleven op een verlaten strand aan de andere kant van de wereld. Volledig buiten hun comfortzone gaan de kandidaten, die aan alle luxe zijn gewend, in duo’s de strijd met elkaar aan. Ze verleggen hun grenzen met maar één doel voor ogen: de overwinning én een grote geldprijs.

Deelnemers

In de cast van het nieuwe realityprogramma zien we een hoop oude bekenden terug. Zo doen onder meer Sharon en Esmée Ipema, aka de terror twins, en Harrie ‘de dekhengst’ Snijders mee. Ook Love Islands Jotti Verbruggen, Tiktokker Timon Verbeeck, Tiktokker Quinn Bezemer, influencer Monse Husain, Ex on the Beach en Temptations Quentin Steenwinkel, rapper en vlogger King Faisel, zanger en influencer Ziggy Krassenberg, Tiktokker Ricongelooflijk en Tiktokker Famous Morena zijn afgereisd naar Thailand.

Een hoop drama

Grazia sprak met de kandidaten om ze te vragen wat we van het programma kunnen verwachten en waarom we moeten gaan kijken. Volgens twins Esmee en Sharon moeten we gaan kijken omdat zij er inzitten. "We zijn eindelijk weer samen, de twinnies." Jotti zegt dat we dingen gaan zien die je in eerste instantie niet verwacht. Faisel vervolgt dat we ook een hoop drama gaan zien. "Het is een mess", zegt hij. Quentin: "Het zijn je favoriete mensen bij elkaar." En Morena zegt dat het leuk gaat worden omdat iedereen een totaal ander karakter heeft. "Dat maakt het heel vurig." Spannend!

De presentatie is in handen van Robbert Rodenburg, die in 2021 Expeditie Robinson wist te winnen. Hij weet dus als geen ander hoe het is om te overleven in de jungle en kan de kandidaten dus goed begeleiden. Te leuk!

Good Luck Guys: Overleven Zonder Filter is vanaf 27 oktober wekelijks exclusief te zien op Prime Video.

Beeld: Amazon Prime Video