Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Selma Omari over de vader van haar kindje: 'Een heel lieve man'

'Hij woont in het buitenland'

Netfilx premiere La Casa de Papel - deel 5

Selma Omari deelde een aantal maanden geleden het heuglijke nieuws dat ze moeder is geworden. Dit nieuws kwam echter voor veel mensen onverwachts, aangezien de influencer niks deelde over haar zwangerschap. Achteraf bleek dat alles rondom haar zwangerschap is vastgelegd in een realityserie. En in die serie laat ze nu voor het eerst wat details los over de vader van haar baby.

Geheime zwangerschap

We kennen Selma natuurlijk allemaal als influencer en vlogger. It’s save to say dat ze een van de meest besproken persoonlijkheden van ons land is. Des te verrassender was het dan ook dat ze maandenlang een groot geheim met zich meedroeg: haar zwangerschap.

Begin augustus deelde de trotse mama geheel onverwachts dat ze moeder is geworden. Maar omdat Selma uit het niets bekend had gemaakt dat ze moeder was geworden, kon ze helaas niet alleen maar rekenen op felicitaties. Zo kreeg ze ook een hele lading haatreacties over zich heen. In zes afleveringen laat Selma dan ook iedereen toe in de laatste fase van haar zwangerschap, haar bevalling en daarna. Bij haar mooiste, maar ook intieme momenten. Voor welke keuzes komt Selma te staan en hoe vliegt ze het alleenstaand moederschap aan? Bewust kiezen voor het alleenstaande moederschap toont aan hoe groot Selma’s wens is om moeder te zijn. Waarom kiest ze er – ook hier – voor om de niet gebaande paden te bewandelen? En hoe gaat het met alle veranderende omstandigheden?

Vader

Inmiddels zijn er al twee afleveringen van ‘Selma: Op mijn manier' verschenen en komen we steeds meer te weten over Selma's zwangerschap. Zo laat ze iets meer los over de papa van de baby. "Wat ik kan vertellen over de papa, is dat het een heel lieve man is. Hij woont in het buitenland." Waar in het buitenland ze hem heeft ontmoet, vertelt ze niet. "Het klikte gewoon heel goed. Van het één kwam het ander. En toen kwam de baby."

Selma en de papa van de baby zijn niet meer samen, maar Selma houdt hem nog wel op de hoogte over hun kindje. "Ik vind het als persoon belangrijk om hem op de hoogte te houden van alle gebeurtenissen en alles wat om de kleine gaat." Ze heeft er bewust voor gekozen om alleen voor haar kindje te zorgen. "Ik ging er in eerste instantie al vanuit van: oké, ik ga dit alleen doen. Als ik daar al vanuit ga dan kan ik ook nooit teleurgesteld raken als dat alsnog de uitkomst is. Dus het is eigenlijk een beetje preventief voor mijn eigen gevoelens."

Of Selma ook in love is met de vader? "Mwuah, liefdesrelatie... Nee, die vraag vind ik niks. Ik voel me niet comfortabel met dit." Duidelijk!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld