Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws: Emma Wortelboer in verwachting van eerste kindje

‘Ik ben in blijde verwachting’, deelt de presentatrice.

Zapp Awards 2022

Heuglijk nieuws voor Emma Wortelboer! Op de rode loper van het Gouden Televizier Ring-Gala heeft de presentatrice vanavond bekend gemaakt in blijde verwachting te zijn.

Babynieuws

Heel bekend Nederland trok de allermooiste outfit uit kast om vanavond over de rode loper van het Gouden Televizier-Ring Gala te flaneren. De BN’ers zagen er allemaal uit om door een ringetje te halen, maar Emma Wortelboer trok met haar look toch wel alle aandacht.

De presentatrice verscheen namelijk met een prachtige babybuik op de rode loper. “Ik ben zeker in blijde verwachting”, bevestigt de presentatrice trots aan RTL Boulevard. “Het moest toch een keer gebeuren”, vertelt Emma over haar zwangerschap. “Ik voel me super, ben heel gelukkig en blij.”

Emma heeft al een paar jaar een relatie met Tomer, maar laat zich weinig uit over haar privéleven. Wel verklapt de presentatrice dat ze momenteel twintig weken zwanger is én dat ze in verwachting is van een meisje.

Zwangerschap

Het nieuws van haar zwangerschap heeft Emma inmiddels ook Instagram Official gemaakt. “Baby for cloud”, schrijft ze in de caption. Op de foto die ze deelt is haar Gouden Televizier-Ring Gala-look te zien én – uiteraard – haar babybuik.

In de reacties op Instagram stromen de felicitaties binnen. “Gefeliciteerd 🥹❤️”, deelt DJ Wef. “Jaa, proficiat 🥳❤️”, reageert Rob Kemps aka Snollebollekes. “Prachtvrouw”, schrijft Mylene Waalewijn. Ook Vonneke Bonneke, Jay-Jay Boske en Tess Milne en vele anderen laten een lieve reactie achter. Ook namens Grazia van harte gefeliciteerd, Emma!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld