Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wait, what? B&B Vol Liefde-Debbie gaat in trouwjurk naar Televizier Gala

'Iedereen heeft het erover. Het is toch een beeldschone jurk?'

Debbie was natuurlijk een van de smaakmakers van het recentste seizoen van B&B Vol Liefde. Daarnaast was ze een van de weinige kandidaten die ook écht haar liefde vond in het programma. Maar of dat nog niet genoeg was, is B&B Vol Liefde ook nog eens genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring. En naast dat we benieuwd zijn naar de winnaar, zijn we natúúrlijk ook benieuwd wat Debbie aan gaat trekken. Enne, dat is nogal een bijzondere outfit.

Trouwjurk

Nu Debbie weer terug is in Nederland voor het Televizier Ring Gala, kon ze een bezoekje bij Humberto natuurlijk niet overslaan. Zo schoof ze afgelopen woensdag bij hem aan tafel om over haar B&B-avontuur en het Televizier Ring Gala te praten. Met name dat tweede kwam vaak aan de orde, want: waar gaat Debbie eigenlijk in rond paraderen op deze speciale avond? Als Humberto Tan haar dan ook vraag of haar outfit klaar is, antwoordt ze met: "Bijna, ja."

En hoewel Debbie haar outfit zelf niet onthult, kaart Humberto aan dat dit om haar trouwjurk gaat die ze jaren geleden droeg toen ze met acteur Alfred van den Heuvel trouwde. "Ja, ik weet het niet", lacht ze dan. "Iedereen heeft het erover. Het is toch een beeldschone jurk? En ik denk: Dat ding hangt maar in de kast. Ik heb hem maar een keer aan gehad."

Wat gaat Paul aandoen?

En zoals we Debbie kennen, kan ze het natuurlijk niet laten om er ook nog even een grapje in te gooien. "Ik had gehoopt dat ik kon zeggen: hij moet ingenomen worden, maar dat is ook niet zo." Ha! Wel zal er wat gesleuteld moeten worden aan de jurk, maar daar heeft Debbie al hulp bij gezocht. Zo heeft ze de ontwerper van de jurk weten te strikken om hem te vermaken.

Toch is de vraag dan ook nog wat haar lover Paul aan gaat trekken. Wordt dat net zo'n rood pak als wat haar ex-man Alfred jaren geleden droeg? "Nee, een rood pak. Nee", antwoord Debbie dan stellig. "Nee, er zijn grenzen toch?" True that!

Andere outfits

Een aantal dagen geleden zetten ook de andere B&B Vol Liefde-sterren weer voet op Nederlandse bodem voor het Televizier Ring Gala. RTL Boulevard-presentator Aran Bade vroeg ze dan ook het hemd van het lijf over hun Gala-outfits. “Ik heb drie jurken in de koffer zitten, dus we moeten nog even kijken wat het wordt”, aldus Daní. Marian weet ook al precies met welke outfit ze gaat rondparaderen op de rode loper: “Addy van den Krommenacker, ja.” Ook Martijn weet het al: “Dat wordt voor de eerste keer Martijn in een pak”, onthult hij. Sounds good!

Bron: RTL Boulevard, Grazia archief | Beeld: B&B Vol Liefde