Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Op naar Spanje! Je kunt nu overnachten in de B&B van Joy

Dit is je kans om te overnachten op Mount Joy!

We leerden Joy dit jaar kennen in B&B Vol Liefde. Voor de B&B-eigenaar in Spanje had het avontuur niet beter kunnen eindigen, want hij vond de liefde bij Dani en de twee zijn nog steeds heel gelukkig samen. Wil jij ook een keer overnachten op Mount Joy? Dat kan! Want zijn huis is nu te huur.

Overnachten op Mount Joy

Joy was een van de acht B&B-eigenaren die dit seizoen te zien waren in B&B Vol Liefde. En hoewel de B&B's van Debbie en Marian bijvoorbeeld direct te boeken waren, was dat niet het geval met de plek waar de opnames plaatsvonden bij Joy. Tot nu! Sinds kort staat het landhuis in Málaga namelijk te huur op Airbnb, zo heeft Joy laten weten. Zo kun je zelf ook een nachtje, of een hele week, op Mount Joy doorbrengen. Hoe leuk!

Onvergetelijke ontsnapping

"Geniet van een luxe landhuisretraite, gunstig gelegen op slechts 25 minuten afstand van het strand, het stadscentrum en de luchthaven", luidt de beschrijving van de B&B. "Dompel jezelf onder in de rust en bewonder de betoverende nachtelijke hemel vanuit dit vredige verblijf." Het huis is bovendien voorzien van alle gemakken. "Met een volledig uitgeruste keuken en bar is dit stijlvolle uitje perfect voor stellen of kleine gezinnen die op zoek zijn naar een onvergetelijke ontsnapping. Reserveer nu om de ultieme mix van comfort, gemak en natuurlijke schoonheid te ervaren", aldus Joy. Extra leuk voor kattenliefhebbers, want: "We hebben 2 zeer vriendelijke en sociale huiskatten", voegt hij eraan toe.

Op reis

Wie je in elk geval niet zult tegenkomen op Mount Joy, zijn Joy en Dani zelf. Het kersverse koppel heeft namelijk grootste reisplannen. Momenteel zijn de twee bezig om een busje om te bouwen tot camper, waarmee ze op reis willen. "Het grote doel is om naar Bali te rijden met de camper, maar we gaan eerst even beginnen in Europa en kijken hoe dat gaat met de hondjes", vertelden Joy en Dani onlangs aan Grazia. "Misschien Afrika er achteraan plakken en dan zien we wel weer verder." Te leuk!

Bron: Love Reality, Airbnb | Beeld: NL Beeld