Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Krijgen B&B Vol Liefde-Joy en Dani een eigen realityserie?

Zien we de twee binnenkort weer op de buis?

RTL Content Event

Joy en Dani hebben elkaar helemaal gevonden tijdens B&B Vol Liefde en zijn sindsdien happy together. Het ambitieuze koppel zit niet stil en is inmiddels volop bezig met hun volgende project. Aan Grazia verklapt het stel meer over hun (reis)plannen en vertellen ze dat er misschien wel een realityserie komt?

Deelname

Joy was afgelopen seizoen één van de B&B-eigenaren die in B&B Vol Liefde op zoek ging naar de liefde. Op zijn eigen berg genaamd ‘Mount Joy’ in Spanje runt hij een B&B. In het programma zagen we dat het aan het begin maar niet wilde lukken. Want hoewel hij meerdere leuke dames over de vloer kreeg, bleef een romantische spark uit. Tótdat Dani zijn B&B binnenliep.

Sindsdien zijn de twee niet meer bij elkaar weg te slaan. Dani is inmiddels naar Spanje verhuisd om bij Joy te gaan wonen, maar toch kan ze binnenkort haar koffers alweer inpakken... De twee willen namelijk gaan reizen en hebben daarvoor ook een campertje gekocht. "Om even terug te komen op de vraag van gisteren. We hebben nog een bus gekocht om om te toveren naar een camper waarin we voor een langere periode in gaan reizen”, vertelde Joy vorige maand op Instagram.

Reisplannen

Het stel is van plan om uiteindelijk helemaal naar Bali te reizen. "Het grote doel is om naar Bali te rijden met de camper, maar we gaan eerst even beginnen in Europa en kijken hoe dat gaat met de hondjes", legt Joy uit. "Misschien Afrika er achteraan plakken en dan zien we wel weer verder."

Eigen serie

Zouden de twee er voor open staan om die reis eventueel vast te leggen op camera voor een eigen realityserie? Bang voor de camera zijn Joy en Dani in ieder geval niet, want ze vloggen ook al voor YouTube. "Op ons YouTube-kanaal zijn we al bezig om onze eigen avonturen te filmen, dus daar komt iedere week al een nieuwe aflevering", zegt Joy. Toch lijkt het Dani stiekem wel leuk om een echte serie te krijgen. "Zeg nooit nooit. Je weet niet wat er allemaal op ons pad gaat komen." Oeh!

Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • 27-09-2023, Amsterdam, NLD. RTL Content Event. Op de foto: Dani Zijlstra en Joy van Swieten. Foto: NL Beeld / David Heukers