Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Elianne Zweipfenning deelt openhartig bericht over zwangerschap: 'Veel zwaarder'

'Veel meer pijntjes en kwaaltjes en kleine rot dingen'

Elianne Zweipfenning en haar lover Thomas Berge deelden in juli het ge-wel-dige nieuws dat het stel voor de tweede keer ouders gaat worden. Maarre, waar de zwangerschap met haar eerste kindje Saint heel goed ging, gaat deze zwangerschap niet alleen maar over rozen, zo vertelt ze op haar Instagram-pagina.

Geen rozengeur en maneschijn

"Het is de afgelopen weken zeker niet alleen maar rozengeur en maneschijn geweest", zo begint ze haar bericht waarin we een prachtige foto van Elianne en Thomas zien. "Ziekenhuis in en uit, vele onderzoeken, heel veel bloedprikken, onduidelijkheden over mij en mijn gezondheid en de verdere verloop van deze zwangerschap."

Maar dat is niet het enige waar ze zich op dit moment mee bezighoudt. Zo vertelt ze dat haar zoontje Saint ook nog eens ziek is. "Momenteel Saint die ziek is met een virus die slecht eet/drinkt en slaapt en alleen maar rode blaasjes en bultjes heeft (OVERAL) en daarboven op komen zijn tandjes ook nog eens door. Niet zomaar tandjes maar zijn bovenste hoektanden, ze zeggen een van de pijnlijkste."

Zware zwangerschap

Dat haar tweede zwangerschap Elianne dus een stuk zwaarder ervaart dan haar eerste, is een understatement. Zo vertelt ze: "Ik ben steeds verder in mijn zwangerschap en ervaar dit nog steeds zo anders en veel zwaarder dan Saint’s zwangerschap… veel meer pijntjes en kwaaltjes en kleine rot dingen."

'Ook wij maken ruzie'

Dat de relatie tussen haar en Thomas dus ook niet helemaal vlekkeloos verloopt, kaart ze ook aan in haar bericht. "Dit allemaal zorgt ervoor dat onze relatie ook flink wordt getest en dat we echt al diepe dalen hebben gekend samen, vele obstakels hebben overwonnen maar dit ging zeker niet zonder slag of stoot."

"Ook wij maken ruzie, discussiëren en zijn elkaar af en toe helemaal zat. Toch geloof ik dat deze momenten, vooral dit jaar en afgelopen weken, ons sterker maken dan ooit. Ik ben dankbaar dat je tot de dag van vandaag nog steeds trots bent dat ik jouw vrouw ben, de moeder van jouw zoon & dochter!" Aaahw!

Lief bericht voor Thomas

Ze sluit haar bericht dan ook af met een lieve boodschap aan Thomas. "Ik geloof dat een relatie voor elkaar kiezen is, dag in, dag uit. Door weer en wind. Elke dag opnieuw. En elke dag opnieuw zal ik voor jou kiezen 💌 Hou intens veel van je! #TRUTH"

Bron: Instagram | Beeld: NL Beeld, Instagram