Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Leslie Keijzer heeft angst overwonnen: 'Het is gewoon gelukt!'

'Nu tijd voor een drankje en beide bijkomen van de zenuwen'

Premiere De Grote Sinterklaasfilm - Gespuis in de speelgoedkluis

Leslie Keijzer kan haar hart ophalen, want de Echte Gooische Moeder heeft eindelijk een angst overwonnen waar ze jarenlang last van had. Op Instagram deelt ze trots een foto samen met bestie Florine Hofstee.

Vliegangst

Leslie durfde jarenlang niet te vliegen, maar onlangs heeft ze de stoute schoenen aangetrokken en is ze toch in het vliegtuig gestapt. En dat mag gevierd worden! Leslie deelt een kiekje vanaf Ibiza airport samen met Florine Hofstee. "💕BESTFRIENDS TOGETHER💕", luidt de caption.

"Het is gewoon gelukt!! Na zes jaar niet meer durven te vliegen heb ik vandaag voor het eerst weer gevlogen!", schrijft Leslie enthousiast. Florine stond klaar met een spandoek om Leslie te verwelkomen op het eiland. "Met spandoek en ballonnen stond ze op mij te wachten hoor!!♥️ (Wij noemen elkaar al zolang we kennen: Krissie, dus vandaar deze naam op het spandoek) 🥰 Nu tijd voor een drankje en beide bijkomen van de zenuwen😅🥂", aldus Leslie.

De andere Echte Gooische Moeders, Bo en Kimberly zijn megatrots op Leslie. "Super trots!", reageert Kimberly in de comments. Bo schrijft: "Hou effe op! Dit MEEEEEN je niet! Zo trots op jou!"

Boek schrijven

Bron: Instagram @leslie_keijzer | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • 02-10-2022. Amsterdam, NLD. Premiere van De Grote Sinterklaasfilm - Gespuis in de speelgoedkluis. Fotograaf: BrunoPress/David Heukers