B&B Vol Liefde-Bram en Esra geven update over hun eerste week samenwonen

Aahw!

De allergrootste plottwist van B&B Vol Liefde was misschien wel dat deelnemers Esra en Bram een setje vormen. De twee deden beiden aan het programma mee, maar leerden elkaar pas na de opnames kennen. Enne, die vonk sloeg blijkbaar meteen over, want de twee wonen inmiddels samen. Maar hoe gaat het nu tussen de twee?

De eerste week op de boerderij

Vorige week deelden de tortelduifjes al op Instagram dan Esra inmiddels voor een onbepaalde tijd is verhuisd naar Bram in Zweden. Voor hen was dit namelijk de perfecte tijd om te kijken hoe de komende weken zullen verlopen en hoe ze zich ‘kunnen nestelen in de rust van Zweden’.

In een nieuwe vlog, die de titel ‘De eerste week van Esra op de boerderij’ heeft, vertelt Bram ‘heel veel zin’ te hebben om zijn lover weer te zien, maar ook neemt de spanning toe. En hoewel de twee elkaar natuurlijk superveel gemist hebben, is er voor veel geknuffel helaas niet veel tijd. Het stel moet namelijk meteen hard aan de bak op de boerderij van Bram. Wél is het duidelijk te zien dat de twee onwijs genieten van elkaars aanwezigheid. How cute!

Liefde van zijn leven

B&B-eigenaar Bram vond helaas niet de liefde van zijn leven tijdens het avontuur van B&B Vol Liefde. Toch sprong de vonk tussen hem en Esra over tijdens de reünie. In een eerder geplaatste video op YouTube vertelt Bram dat hij Esra daar heeft leren kennen. Na de reünie belandde de twee per toeval op het terras naast elkaar en raakten ze aan de praat. Esra vertelde toen enthousiast dat zij ook in Zweden heeft gewoond en met paarden heeft gewerkt. Ze hebben de hele avond doorgepraat en een week later spraken ze opnieuw af.

Inmiddels is de vonk overgeslagen en zijn ze naar eigen zeggen stapelverliefd. “Het is echt leuk, we gaan het zien wat de toekomst ons brengt”, vertelt Bram. “We gaan het uitzoeken”, zegt Esra. De twee hebben in ieder geval zin o het uit te zoeken. “Ik ben blij dat dat de wereld uit is. Ik hoop dat iedereen daar tevreden mee is, dan kunnen wij ook ons eigen leven weer leiden”, aldus Bram.

Bron: Tips & Weetjes | Beeld: B&B Vol Liefde

Laatste nieuws