Geweldig: er is nu een kerstbal van pornstar martini en havermelk

Deze collectie wil je hebben!

Het lijkt nog heel ver weg, maar kerst komt steeds dichterbij. We vullen onze kerstboom natuurlijk elk jaar met ‘gewone’ ballen, maar écht leuk wordt hij door bijzondere en opvallende ornamenten. Zo was de ‘sattie’ voor in de boom vorig jaar een groot succes. Enne, ook dit jaar zijn er weer geweldige kerstballen verkrijgbaar geïnspireerd op ‘Young Urban Professionals’.

Havercappu’s en bakfietsmoeders

De makers van de iconische ‘Sattie in de boom’ komen dit jaar met een geweldige nieuwe collectie. Na vorig jaar zijn er een heleboel nieuwe ideeën ontstaan. Het bruisende leven als Yup (Young Urban Professional) in Amsterdam diende daarvoor als perfecte inspiratiebron. De havercappu’s, esma’s, bakfietsmoeders en padelbanen vliegen je hier om de oren. Enne, dat zien we ook terug in de nieuwe collectie.

Yup in de boom

De collectie wordt dit jaar gelanceerd onder het nieuwe merk: Yup in de boom! Een collectie geïnspireerd op herkenbare items uit het alledaagse leven van een yup (met een grote knipoog natuurlijk). En geen zorgen: ook Sattie maakt daar nog deel van uit, mocht je deze nog niet in je bezit hebben.

Hierboven bekijk je een groot deel van de nieuwe collectie. Daarin zien we onder meer de pornstar martini én espresso martini. Maar ook de welbekende haarclip komt voorbij, net als havermelk en een padelracket. We love it! 

De collectie is vanaf nu verkrijgbaar op yupindeboom.nl. 

Bron en beeld: Yup in de boom

Laatste nieuws