Wij voorspellen: deze geuren worden dit najaar erg populair

Voor op de wishlist!

Guerlain staat bekend om haar prachtige make-up, fijne huidverzorging en heerlijke geuren. Hoewel het merk al veel hebberigmakende parfums heeft gelanceerd, is de Aqua Allegoria-collectie toch wel de een van de populairste. Guerlain heeft de Aqua Allegoria-lijn nu uitgebreid met drie heerlijke parfums die perfect bij het najaar passen.

Aqua Allegoria

De Aqua Allegoria-lijn maakt met elke geur een ode aan de natuur. Elke geur bevat dan ook geurnoten die je als het ware meenemen op ontdekkingsreis over de wereld. De Aqua Allegoria-collectie bestaat uit diverse Eau de Toilettes en Eau de Parfums. Enne, daar zijn nu drie spiksplinternieuwe geuren bij gekomen.

Op 4 september breidde Guerlain haar Aqua Allegoria-lijn uit met drie parfums: Rosa Palissandro Forte, Bosca Vanilla Forte en Oud Yuzo Forte. Stuk voor stuk heerlijke geuren die perfect bij de herfst passen.

Rosa Palissandro Forte

Rozenhout en Turkse rozen versterken elkaar in het parfum Rosa Palissandro Forte. De geur is fris en verfijnd en wordt verrijkt met patchoeli.

€133, 75 milliliter

Bosca Vanilla Forte

In Bosca Vanilla Forte ontmoeten een drijfhoutakkoord, zonovergoten vanille, een hint van zeelucht en bloemen elkaar. Een verrassende combinatie, maar vooral een heerlijke.

€133, 75 milliliter

Oud Yuzu Forte

Ook in het parfum Oud Yuzu Forte komen onverwachte combinaties samen. Krachtig oud hout en sprankelend yuzu weten elkaar perfect aan te vullen in deze geur. Ook is eer een vleug citrus te ruiken, die de geur wat speels geeft.

€133, 75 milliliter

De nieuwste Aqua Allegoria-geuren zijn nu verkrijgbaar. Alle geuren zijn verkrijgbaar in 75 of 150 milliliter. 

Bron en beeld: Guerlain 

Laatste nieuws