Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Casa Amor is terug in Love Island: dit zijn de nieuwe bombshells

Berichtje!

In de nieuwste aflevering van Love Island is te zien dat de heren vertrekken naar Casa Amor. De heren zullen daar vijf knappe, nieuwe dames leren kennen. En ook de dames mogen vijf nieuwe bombshells verwelkomen in de villa. Wie dat zijn? Wij stellen de tien nieuwe bombshells aan je voor:

Daphne - 23 jaar

Daphné uit Sint-Truiden is te omschrijven als lief, verstandig en zorgzaam. Ze studeert orthopedagogie en werkt in het vastgoedkantoor van haar vader. Maar haar grootste passie zijn haar twee allerliefste paarden. Daphné werd in 2022 gekroond tot Miss Exclusive en op die manier mocht ze België vertegenwoordigen op de Miss Earth-verkiezing.

Daphné is op zoek naar een lange, romantische en intelligente man met ambitie. Als Miss trekt ze weleens foute types aan – van die mannen met een Rolex die met geld strooien – en die wijst ze dan ook netjes de deur. Haar langste relatie tot nu toe hield maar drie maanden stand en haar dating life verloopt ook allesbehalve soepel dus hopelijk kan Love Island verandering brengen in haar relationship status!

Darnnhel - 28 jaar

Darnnhel werkt als cameraman bij evenementen en sportwedstrijden en komt uit Willebroek. Darnnhel is te omschrijven als raar, uniek, naïef en heel impulsief. Hij is dan ook op zoek naar een dame die net zo bijzonder is. Ook mijn zijn toekomstige love interest een beetje geïnteresseerd zijn in Pokémon, want hij speelt dit spel competitief op hoog niveau.

Darnnhel kiest iemand uit en ‘die moet het zijn’. Hij is bereid om voor de liefde te vechten en geeft niet makkelijk op wanneer het wat moeilijker gaat. Aan Love Island meedoen vindt Darnnhel een grote eer en hij hoopt er zijn speciale soulmate te vinden.

Fee - 21 jaar

De Limburgse Fee is werkzaam als content creator en model. Ze is te omschrijven als enthousiast, spontaan, open, lief, perfectionistisch maar ook een tikkeltje onhandig.

Fee zoekt een man die respectvol en betrouwbaar is. Dat is iets dat ze uit haar vorige relatie heeft geleerd. Daarnaast moet hij minstens 1.80m zijn want dat is ze namelijk zelf ook. Fee is erg romantisch ingesteld en dat kan ze ook wel in een partner appreciëren: zomaar een cadeautje, een ontbijtje op bed… Met zulke gebaren verover je haar hart. Fee is nu een jaartje single en ready to mingle. 

Jort - 24 jaar

Jort komt uit Hoorn, is model en heeft al veel van de wereld gezien. Hij geeft ook gerust toe dat hij best ijdel is. Door het vele reizen is hij nog aan één ding niet toegekomen: het vinden van een geschikte partner.

Hij wil het modellenwerk terugschroeven en eindelijk tijd maken voor een leuke vriendin. Daarbij nog een belangrijk detail, een vrouw moet wel sportief zijn want “Ze moet wel een bal kunnen vangen, dan weet ik dat mijn genen ook goed doorkomen", aldus Jort.

Junar - 21 jaar

Het eerste wat opvalt aan Junor zijn z'n helderblauwe ogen. Deze 21-jarige Groninger is op zoek naar een brunette met gevoel voor humor én talent voor flirten, daar is hij zelf namelijk ook niet vies van. Junar wordt heel snel verliefd en wil soms te snel te veel. Dat is een dan ook een beetje zijn valkuil. In het weekend is deze student fysiotherapie op feestjes te vinden en dan liever op dan naast de dansvloer. Met wat Afrobeats krijg je hem helemaal los.

De zelfverzekerde Junar is allesbehalve bang om een meisje van iemand af te pakken, het is immers naar eigen zeggen ‘survival of the fittest.’ Hij gaat voor wat hij wil en krijgt dat ook vaak. Hij is met andere woorden helemaal klaar om de strijd om de liefde aan te gaan op Love Island!

Lot - 20 jaar

Lot is een naturelle beauty uit Zwolle die haar zaakjes goed voor elkaar heeft. Ze werkt als kledingverkoopster en heeft een nagel- en wenkbrauwsalon. Lot is een echt meisje-meisje, ze is veel bezig met haar uiterlijk en vindt het belangrijk dat haar haar en nagels gedaan zijn.

Een echte afknapper is voor Lot een man zonder doel. Daarnaast mag hij niet té romantisch zijn, de deur voor haar openhouden hoeft écht niet. Lot leert wel mannen kennen via Instagram of tijdens het uitgaan, maar voorlopig zijn het vooral sugardaddies die achter haar aangaan. Na een half jaartje single zijn, is ze echt weer toe aan een knappe bruine man met donker haar want in Zwolle loopt haar Mister Perfect echt niet rond.

Nathalia - 20 jaar

Nathalia is afkomstig uit Hilversum en heeft een niet zo alledaags beroep: ze is namelijk uitvaartverzorger. Nathalia is een open boek en altijd eerlijk en direct. Sommige mensen vinden haar arrogant overkomen maar haar vrienden stellen haar gerust en zeggen dat haar uiterlijk niet bij haar innerlijk past.

Nathalia houdt ervan als een man van zichzelf weet dat hij knap is. Daarnaast valt ze ook op blikken. “Als iemand een goeie blik heeft en ook het innerlijk klopt, smelt ik van mijn stoel af.” Deze flirt krijgt altijd wat ze wil en het lukt haar altijd wel om iemand te krijgen. Ze wordt snel verliefd maar kan ook even snel weer gaan twijfelen.

Perhan - 22 jaar

Voor Perhan is alles in het leven een wedstrijdje, hij is heel competitief ingesteld. Deze student businesseconomie ruilt hometown Tienen in voor het zonnige Tenerife in de hoop er een ‘knap poppetje met een mooi gezicht’ te vinden. Daarbij maken maten en afkomst hem helemaal niets uit. En Perhan heeft zelf ook veel te bieden, zo organiseert hij graag romantische, intieme dingen voor zijn vriendin.

Perhan heeft tot nu toe één relatie gehad. Maar hij merkte dat hij toch wel nieuwsgierig was naar andere vrouwen en nog zin had om het single leven ook nog wat te verkennen. Nu is hij op zoek naar iets serieus want hij is tot de conclusie gekomen dat casual daten toch niets voor hem is. Als hij een meisje leuk vindt, pakt hij het op een rustige manier aan en gaat op zijn gevoel af.

Thirza - 22 jaar

Thirza komt uit Bennebroek en is een echte spring in 't veld. Ze noemt zichzelf ‘een geklutst eitje’, want ze heeft Indonesisch, Antilliaans en Nederlands bloed. Deze sociale vlinder is een eigenwijze kletskous en ook behoorlijk avontuurlijk ingesteld. Maar let op, want ze is ook territoriaal en kan daardoor weleens bitchy uit de hoek komen. Thirza studeert Fashion and Branding aan AMFI Amsterdam. In haar vrije tijd houdt ze van vintage winkelen, koken en naaien met de naaimachine.

Haar ideale match heeft een tintje, een prachtige lach, kan zijn mannetje staan en heeft veel humor. En op die ideale man vinden zit een deadline, want ze wil graag voor haar 27e moeder worden!

Tim - 25 jaar

Deze personal trainer uit Hilversum staat bijna altijd in het middelpunt van de aandacht. Tim vindt zichzelf sportief, impulsief en geweldig. Hij is zelfverzekerd, want alles lukt uiteindelijk wel in zijn leven. Zijn ideale vrouw is een schattig poppetje met humor die hem niet overschreeuwt, want Tim is zelf al druk genoeg. Deze sfeermaker heeft ook een bijzonder talent want Tim kan heel goed twerken en wil alle meiden les gaan geven in de villa. Hij is een echt moederskindje en hij deelt ook alles met zijn moeder.

Als er een meisje bij hem slaapt, gaat hij ‘s nachts naar de slaapkamer van zijn moeder toe om haar alles te vertellen. Tim zijn vertrouwen in vrouwen is al eens serieus beschadigd maar hij heeft eruit geleerd en komt naar Love Island om zijn hart opnieuw open te stellen.

Zou het de nieuwe bombshells lukken om hun connectie te vinden? Vinden Job en Naomi een nieuwe connectie? Of blijven de deelnemers trouw aan hun koppelpartner? To be continued...

Beeld: Love Island