Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Islands Thymo over herkoppeling: 'Ik vermoedde al dat ik naar huis zou gaan'

Ook vertelt hij welke dame hij het knapst vindt.

Voor Love Islands Thymo viel onlangs helaas het doek. Na de herkoppeling bleef Thymo als single achter en moest hij per direct de villa verlaten. Hoewel hij graag langer mee had willen doen, zag hij zijn exit wel aankomen. Dit vertelt de Islander in gesprek met Grazia.

Herkoppeling

Hij vormde een koppel met Vanity, maar als Zoran tijdens de herkoppeling voor haar kiest, blijft Thymo als single over. Dat Zoran voor Vanity koos, zag Thymo al aankomen. "Ik vermoedde de dag voor de herkoppeling al dat ik naar huis zou gaan", deelt hij als we met hem bellen. "Ik wist namelijk honderd procent zeker dat Zoran voor Vanity zou kiezen. De andere dames zaten zo goed in een koppel dat ik het heel onwaarschijnlijk vond dat een van hen mij zou kiezen als koppelpartner."

Hoewel Thymo vrij zeker was dat hij naar huis zou gaan, had hij toch hoop dat hij – net als Nycole – een kans kreeg om in de villa te blijven. "Dat hoopte ik zeker. Mijn enige hoop was dat de kijker mocht stemmen op zijn of haar favoriete Islander en dat ik daardoor gered zou worden." Helaas was dat niet het geval, en moest Thymo de villa verlaten.

Kimmy

Thymo had helaas geen kans gekregen om de dames beter te leren kennen, maar was er eigenlijk nog iemand op wie hij een oogje had? "Qua uiterlijk zag ik Kimmy wel zitten. Ze is ook nog eens een heel knappe en lieve meid."

"Maar verder zag ik in geen van de meiden een partner." Helaas!

Beeld: Love Island/RTL