Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Roelvinkjes over nieuw seizoen: 'We maken er een feestje van'

'Er is een hoop veranderd in de afgelopen periode', deelt Dave.

Sinds bekend werd dat er een nieuw seizoen van De Roelvinkjes komt, staan we te popelen om het programma weer te kijken. Vanaf 28 augustus is het zover en kunnen we De Roelvinkjes dan eindelijk bekijken op Videoland. Niet alleen wij, maar ook Dave, Donny en Dries zelf hebben ontzettend veel zin in het nieuwe seizoen.

Nieuw seizoen De Roelvinkjes

"Dames en heren, 28 augustus is het dan eindelijk zover: een nieuw seizoen van De Roelvinkjes op Videoland", begint Donny. Maar wat kunnen we eigenlijk verwachten van het nieuwe seizoen? "We zijn er een tijdje tussenuit geweest. En er is een hoop veranderd in de afgelopen periode", geeft Dave toe. "Ik ben lekker aan het werk: een nieuw leven en nieuwe levensstijl, en jij bent lekker aan het sporten", zegt Dave tegen Donny.

"Ik hang nog steeds in de halters. Samen maken we er een feestje van", vindt Donny. Maarre, wat kunnen we verwachten van Dries? "Mij zie je vooral wijn drinken", lacht de zanger.

Volwassen geworden

Eerder deelden de heren al met RTL Boulevard dat dit seizoen van De Roelvinkjes anders is dan voorgaande seizoenen. "In de serie ga je vooral zien hoe ik en Donny ons ontplooid hebben van jongetjes naar mannen", deelde Dave.

De levens van de broers zijn namelijk behoorlijk veranderd. Zo heeft Donny een nieuwe (mysterieuze) vriendin en is Dave vader geworden. "Toen ik zeventien was en de cameraploeg met mij meeliep, toen was ik vooral in het uitgaansleven en vrijgezel. Het leven was een feestje", vertelt Dave. "Ik heb nu een gezin en verantwoordelijkheden." Volgens de dj heeft het nieuwe seizoen dan ook een iets braver tintje. "Maar er gebeurt genoeg gekkigheid, geloof me maar." We can't wait!

Bron: Videoland | Beeld: Jasper Suyk