Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

B&B Vol Liefde-Joy blikt terug op avontuur: ‘Intensief proces’

'Na de opnames bleek ook dat één dame andere intenties had'

Het einde van B&B Vol Liefde is (helaas) alweer in zicht. De afgelopen weken hebben we de avonturen van verschillende B&B-eigenaren kunnen volgen, waaronder die van Joy. Op Instagram blikt de hottie alvast terug op het liefdesavontuur. Enne, hij verklapt ook een interessant detail over één van de dames.

Liefde onder de Spaanse zon

De afgelopen weken zijn er maar liefst zes dames afgereisd naar het zonnige Spanje, om te ontdekken of er een liefdesklik kan ontstaan met Joy. Het avontuur loopt inmiddels op z'n einde en het lijkt erop dat de B&B-eigenaar een hele goede klik heeft met de knappe Dani. Of de twee nog steeds happy together zijn, daar zullen we pas tijdens de reünie achter komen. Toch blikt Joy op Instagram alvast terug op de afgelopen weken.

Intensief proces

"De zoektocht naar liefde. Wat was dit een intensief process", begint Joy zijn bericht op Instagram. "22 dagen 10 uur per dag een camera op m’n smoel en tegelijkertijd leren openstellen aan zes vrouwen die gekomen zijn om te kijken of er een klik met mij was." Op tv konden we zien dat dat openstellen niet altijd even makkelijk was voor Joy. Hij legt uit hoe dat komt. "Het openstellen kon ik niet bij iedereen, niet elke dame heeft me het gevoel gegeven dat ik me 100% over kon geven."

Andere intenties

Inmiddels zijn de opnames afgerond en achteraf is Joy blij dat hij zich niet helemaal heeft opengesteld. "Naderhand ben ik dankbaar aan mezelf dat ik dat niet heb gedaan, want na de opnames bleek het ook dat één dame andere intenties had", verklapt Joy. "Wordt vervolgd…" We worden dus nog even in spanning gehouden door de knappe B&B-eigenaar over wie dit precies gaat.

De reünie van B&B Vol Liefde is op 27 augustus om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Bron: Instagram @joyvanswieten | Beeld: RTL