Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Lizzy van der Ligt deelt dé musthave items voor deze festivalzomer

Deze 3 items mogen niet in je kast ontbreken.

Het is volop zomer en dat betekent dat het festivalseizoen ook in volle gang is! Zo is het aankomend weekend tijd voor Lowlands en zijn er nog talloze andere festivals in ons land te vinden. Kun jij nog wel wat inspiratie gebruiken voor je outfits deze zomer? Lizzy van der Ligt deelt welke drie items niet in je kast mogen ontbreken.

De body chain is back

Lizzy siert samen met lover Yuki Kempees de cover van Grazia's Summer Issue. Wij grepen tijdens de covershoot de kans om aan de fashion stylist te vragen welke drie items echte musthaves zijn voor deze (festival)zomer. Enne, daar heeft ze een duidelijk antwoord op. "Ik denk een glitterkorset, een oversized boyfriend jeans en een body chain", aldus Lizzy. "Een body chain... Is de body chain back?" vraagt Yuki. "It's back", bevestigt Lizzy. "De body chain is back", lacht Yuki. We like! 

https://www.tiktok.com/@grazia_nl/video/7267832726361771296

Zomerse favorieten

De nieuwste Grazia staat volledig in het teken van festivals en summer vibes. Reden genoeg om onze coversterren te vragen naar hun zomerse favorieten. Over hun favoriete vakantieland zijn ze het snel eens: “Ibiza, Spanje”. Voor hun ideale summer date blijven ze echter in eigen land. “Bootje varen door Amsterdam, met lekkere snackjes en dingen”, deelt Lizzy. Enne, daar is Yuki het helemaal mee eens: “Wauw, goeie”.

Drankjes en dansjes

Yuki staat met Kris Kross Amsterdam deze zomer op menig festival. Wat hun favoriete zomerhit is, is dan ook een makkelijke vraag. “How You Samba – Kris Kross Amsterdam”, aldus de muzikant. “Ja same, duh”, voegt Lizzy er lachend aan toe. Maar welke festivals bezoeken de twee zelf het liefst? Voor Yuki is dat Mysteryland en voor Lizzy Tomorrowland. “Wow, daar gaan wij heen”, voegt hij er enthousiast aan toe. Welk drankje ze daar het liefst drinken? “Pinda Colada”, voor Yuki en “Gin en Tonic”, voor Lizzy. Qua outfit is voor Yuki “een leuk gekleurd blouseje” favoriet, en voor Lizzy “alles lekker kort”.

Beeld: Kee & Kee @ Sticky Stuff