Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wil je hebben: Action verkoopt spotgoedkope aroma diffuser

Een echte musthave in je interieur.

Wil jij ook graag dat er altijd een lekkere geur in huis hangt? We get that. Geurkaarsen of geurstokjes zijn dan een handige uitkomst. Hierdoor ruikt je huis op een eenvoudige manier altijd lekker, en met kaarsen zorg je ook nog eens voor extra sfeer. Toch hebben we soms het idee dat je de geur al snel niet meer ruikt. Een aroma diffuser is dan dé oplossing. Enne, Action verkoopt momenteel een pareltje voor heel weinig geld!

De invloed van geur

Of je nu een muffe kledingkast hebt of een nieuwe auto waar je de geur maar niet uitkrijgt, het kan je humeur flink verpesten. Wie wil er nu immers kleding aantrekken die groezelig ruikt, of een reisje maken met de doordringende geur van kunststof en rubber? Natuurlijk kun je een kamerspray proberen, of wierook of geurzakjes kopen. Maar het is zoveel fijner om gewoon een aroma diffuser neer te zetten. Zo krijg je in een mum van tijd een lekkere geur, die ook nog eens en hele tijd blijft hangen. We like! 

Voor een spotprijsje

Action verkoopt nu een aroma diffuser voor een spotprijsje. De diffuser is in twee verschillende kleuren te krijgen en staat erg sfeervol in je interieur. Daarnaast werkt hij niet alleen goed als geurverspreider, maar ook als luchtbevochtiger. Als kers op de taart geeft-ie ook nog eens licht. Het enige nadeel is dat hij niet draadloos is, dus je ‘m wel in de buurt van een stopcontact moet zetten. Voor slechts €6,79 is de aroma diffuser al van jou. Don't walk, run to een Action bij jou in de buurt!

Bron: Dingen voor Vrouwen, Fem Fem | Beeld: Adobe Stock