Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bijzondere mijlpaal voor The Real Housewives-Cherry-Ann en vriend

'We hebben al een hoop meegemaakt'

Het is een bijzondere dag voor Cherry-Ann Person, die we kennen van The Real Housewives of Amsterdam, en haar vriend Roland Kahn. De twee kennen elkaar namelijk precies vier jaar. Reden genoeg voor Cherry-Ann om eens de archieven in te duiken en wat oude foto's en mooie herinneringen te delen op Instagram.

Hoop meegemaakt

"Vandaag kennen Roland en ik elkaar 4 jaar😁!", deelt Cherry-Ann op Instagram. "We hebben al een hoop meegemaakt en als ik zo door de foto’s scroll, dan blader ik weer door ons geschiedenisboek!" Een aantal van die mooie herinneringen deelt de housewife dan ook met haar volgers. Zo zien we als eerste hun meest recente foto samen. "De recentste leuke foto die we samen hebben genomen! This is us now!" Ook deelt ze een gekke foto van haar en Roland. "Just us being crazy! Love you for that!"

Lieve papa

Ook deelt Cherry-Ann een lieve foto van haar lover die heerlijk op de bank ligt met hun kleine meid en hondje. "Jij als lieve papa en hondenpapa! De bekroning van onze liefde is onze dochter Jayla Kahn", schrijft ze. Ze sluit deze trip down memory lane af met een tweetal foto's met de zwangerschapstest in hun handen. "En de laatste foto 🤣🤣🤣 Toen we ontdekten dat ik zwanger was, jij echttt blij was totdat ik zei dat ik erop heb geplast 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣", blikt ze lachend terug. Ha!

Tweede seizoen

Momenteel zijn de opnames van het tweede seizoen van The Real Housewives of Amsterdam in volle gang, waarin Cherry-Ann ook weer haar opwachting zal maken. Sheila Bergeik zien we dit seizoen niet meer terug, maar er komt wel een nieuwe housewife in haar plaats: Tamara Elbaz. "Het wordt heel dramatisch, maar heel dramatisch”, verklapte Djamila Celina onlangs in gesprek met Grazia over het tweede seizoen van The Real Housewives. En de komst van Tamara? Die brengt ook het nodige teweeg. “We hebben natuurlijk een nieuwe housewife, en die zorgt ook wel voor de nodige ophef." We can't wait! 

Bron: Instagram @cherryann.person | Beeld: NL Beeld