Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws: Selma Omari moeder geworden

Prachtig nieuws!

Premiere Liefde Zonder Grenzen

Heuglijk nieuws voor Selma Omari. De influencer is moeder geworden! Op Instagram maakt de kersverse moeder het prachtige nieuws bekend.

Soulmate

"Ik vroeg God om een soulmate en hij gaf me jou", schrijft Selma in de caption op Instagram. Ook deelt ze een paar prachtige kiekjes. Op de eerste foto zijn een paar polaroids te zien van Selma met haar prachtige, groeiende baby belly. Op de tweede foto laat de kersverse moeder de handjes van haar kindje zien.

Behalve het nieuws dat Selma moeder is geworden, houdt ze de meeste informatie over haar baby en zwangerschap voor zichzelf. Zo had ze haar zwangerschap goed verborgen gehouden voor de buitenwereld. Ook maakt ze niet bekend wanneer haar kindje is geboren en onthult ze niet wat het geslacht of de naam van haar baby is.

Felicitaties

Het prachtige babynieuws is Selma's volgers en dierbaren niet ontgaan. Zo stromen de felicitaties onder de post binnen. Ook bekend Nederland laat een felicitatie achter in de reacties. "Aah Selma, prachtig! Gefeliciteerd ❤️❤️❤️", reageert Jim Bakkum. "Gefeliciteerd lieverd ❤️", schrijft Yolanthe Cabau. Ook Anna Nooshin, DJ Wef, Famke Louise, Mascha Feoktistova, Olcay Gulsen en Estelle Cruijff laten een lieve reactie achter. En daar sluiten wij ons bij aan: van harte gefeliciteerd, Selma!

Bron: RTL Boulevard, FunX | Beeld: NL Beeld / Patrick van Emst