Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Te cute: Jay-Jay Boske deelt lieve foto met pasgeboren dochter

Cuteness overload!

Twee weken geleden kondigde Jay-Jay Boske het blijde nieuws aan dat hij en zijn vriendin Sophie de trotste ouders zijn geworden van een dochtertje. De kersverse vader zit nog steeds op een grote roze wolk en deelt een aantal prachtige kiekjes met zijn kleine meid op Instagram.

Vader geworden

Eind januari deelde Jay-Jay het heugelijke nieuws dat Sophie zwanger was. “Vanaf nu met z’n drieën op vakantie! Wat zijn we ongelofelijk trots en verliefd 💕👸”, schreef de presentator destijds op Instagram. Ook deelde Jay-Jay meteen met zijn volgers dat hij en Sophie een meisje verwachtten. Enne, inmiddels is hij alweer bijna een maand vader. Op 5 juli is de kleine meid geboren!

Bleu Vlinder

Het meisje heeft de prachtige naam Blue Vlinder Boske gekregen. “Onze prachtige dochter is geboren op 5 Juli om 17:33. Elke seconde, elke minuut en elk uur dat wij met jou mogen zijn maakt ons zo ontzettend trots, gelukkig en verliefd”, schreef Jay-Jay vol trots op Instagram. “Het was een prachtige dag, en Sophie heeft het fantastisch gedaan! Mijn dames. 💕” Ahw!

Vader en dochter

Inmiddels is de kleine Blue alweer bijna maand oud. Time flies! Op Instagram deelt Jay-Jay een tweetal prachtige zwart-fit foto's met en van zijn dochter. Daarbij deelt hij een roze en blauw hartje. Wat een schatje! Wij snappen het helemaal dat Jay-Jay en Sophie voorlopig niet meer van die roze wolk afkomen.

Bron: Instagram @jayjayboske | Beeld: NL Beeld