Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yes! Videoland deelt trailer van ZOOP: De Reünie

We hebben nu nog meer zin in de documentaire!

Sinds bekend werd dat Zoop: De Reünie vanaf 15 juli op Videoland staat, zijn we de dagen aan het aftellen. We kunnen niet wachten om deze documentaire te kijken. Als zoethoudertje heeft Videoland nu de trailer van Zoop: De Reünie gedeeld.

Reünie

Een aantal weken geleden kwamen Nicolette van Dam (Bionda), Juliette van Ardenne (Sira), Monique van der Werff (Taffie), Jon Karthaus (Moes), Vivienne van den Assem (Elise), Patrick Martens (Mike), Erwan van Buuren (Alwin) en Ewout Genemans (Bastiaan) allemaal weer samen in de dierentuin, voor de langverwachte reünie.

In deze documentaire blikt de cast terug op hun unieke tijd als jonge acteurs. In een prachtige avondsetting in de dierentuin delen ze hun meest dierbare herinneringen, kijken ze terug op de gekte die rondom de serie ontstond, de enorme boost die ZOOP aan hun carrières gaf en de begindagen van hun bijzondere vriendschap, die tot op de dag van vandaag nog springlevend is.

Ook gaan de acteurs terug in de tijd met scripts van iconische scènes uit de serie en films tijdens een Table Read. Bovendien zullen de acteurs nooit eerder vertoond materiaal in de documentaire showen, en wordt duidelijk wat de plotselinge bekendheid met hen deed.

Trailer

Inmiddels heeft Videoland de eerste beelden van de documentaire gedeeld en komen we achter nog meer dingen die we nog niet wisten. Zo lijkt het erop dat er ooit een romance plaats vond tussen twee castleden....

Twintig jaar geleden begonnen acht piepjonge en onervaren acteurs zonder verwachtingen aan het ZOOP-avontuur. Ze hadden toen nog geen idee hoe immens populair de jeugdserie ZOOP uiteindelijk zou worden. Na drie seizoenen, 325 afleveringen en drie speelfilms stopte het avontuur helaas. Als de rangers in 2007 de winterse dierentuin verlaten om vlinders te redden in Zuid-Amerika, is dat de allerlaatste keer dat ze ooit samen in de dierentuin zijn geweest. Tot nu. Nog één keer keert de originele cast terug naar de plek waar het allemaal begon: Ouwehands Dierenpark in Rhenen.

De Videoland Original ‘ZOOP: De Reünie’ is vanaf 15 juli te streamen bij Videoland.

Bron en beeld: Videoland (Fotografie: Tom Cornelissen)