Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dries, Dave en Donny over De Roelvinkjes: 'Het heeft een braver tintje'

'Maar er gebeurt genoeg gekkigheid'

Nu het ge-wel-dige nieuws naar buiten is gebracht dat Dries, Dave en Donny terugkeren met een nieuw seizoen van De Roelvinkjes, kan ons geluk niet meer op. Enne, om alvast een tipje van de sluier op te lichten, vertelt het drietal wat we kunnen verwachten van het nieuwe seizoen. Exciting!

Spectaculaire dingen

"In de serie ga je vooral zien hoe ik en Donny ons ontplooid hebben van jongetjes naar mannen", onthult Dave. "Van hun kun je dus hele spectaculaire dingen gaan verwachten", haakt Dries daarop in. "En mij zie je er eigenlijk naar kijken, met een prachtig glaasje wijn", lacht hij.

Gezin

Een ding is in ieder geval zeker: de levens van de heren zijn nu een stuk anders dan een aantal jaar geleden. "Toen ik zeventien was en de cameraploeg met mij meeliep, toen was ik vooral in het uitgaansleven en vrijgezel. Het leven was een feestje. (...) Ik heb nu een gezin en verantwoordelijkheden", laat Dave weten. "Het heeft een braver tintje, maar er gebeurt genoeg gekkigheid, geloof me maar."

Nieuwe liefde

Maar ook bij Donny's leven ziet er nu heel anders uit. Zo heeft hij bijvoorbeeld een 'mysterieuze' nieuwe liefde. "Ik heb er een gevonden die totaal niet op de voorgrond wil en dat bevalt me goed. Ik heb er dan toch nog een beetje een privéleven naast en ook dat bevalt me heel goed", legt Donny uit. "Dus nee, die geef ik niet cadeau." Ahw!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld