Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Summer musthave: droogshampoo mét SPF

Hier kom je de zomer wel mee door!

Dat droogshampoo dé uitvinding van de eeuw is, dat is een ding wat we zeker weten vast kunnen stellen. En omdat het zo'n geweldige uitvinding is, kunnen we er niet meer zonder. Natuurlijk gebruiken we in de zomer ook droogshampoo. Maar wist je dat er nu ook een droogshampoo op de markt is mét SPF. Wat dat betekent? Nooit meer een verbrande kruin. Woohoo!

Droogshampoo mét SPF

TikTok zou TikTok natuurlijk niet zijn als daar weer de nieuwste trends op gedeeld worden. En zo kwam dus ook de droogshampoo met SPF tevoorschijn op onze For You Page. Enne, wij weten nu al dat we niet meer zonder kunnen deze zomer.

Veel vrouwen maken gebruik van droogshampoo, want ja: ook op deze manier kan jij je wasdag toch nog een beetje langer uitstellen. Maar wist je dat menig TikTokker zweert bij deze nieuwe variant van de droogshampoo? In de zomer is de kans namelijk een stuk groter dat je je kruin verbrand door de brandende zon. Goed idee om dus een droogshampoo aan te schaffen mét SPF, toch?

@rudiberry protect that scalp and clean your roots at the same time 🏖️☀️🤝🏼 #powderspf #dryshampoo #scalpspf #sunscreen #suncare #supergooppowderspf #scalpsunscreen ♬ Smooth Operator - Tiktok Remix - Scammacist

De droogshampoo in kwestie is de droogshampoo van het merk Supergoop. En óf deze droogshampoo in de smaak valt bij menig TikTokker. Zo schrijft iemand: "Mijn schoonheidsspecialiste raadde dit vorig jaar aan als zonnebrandcrème voor mijn hoofdhuid en ik heb het sindsdien altijd als droogshampoo gebruikt. 👏" Ook gaat er een wereld open voor sommige TikTokkers. Zo schrijft iemand: "Ik smeer al jaren zonnebrandcrème op mijn hoofdhuid zonder dat ik wist dat er een alternatief was. 🤯" Ha!

Bron: Beautify | Beeld: Clueless, TikTok