Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sylvie Meis over daten: 'Ik ben er nog niet aan toe'

'Het zal heus wel een keer weer komen, maar ik heb geen idee wanneer.'

Sylvie Meis is inmiddels een paar maanden single. Hoewel ze in gesprek met Beau Monde niet over haar scheiding wil praten, is er gelukkig genoeg andere gespreksstof. Aan het blad vertelt de presentatrice meer over haar zomerplannen, band met haar zoon Damián en deelde ze dat ze helemaal niet bezig is met daten.

Daten

"Ik ben er nog niet aan toe, het is nu geen onderdeel van mijn leven", vertelt Sylvie over daten. Dit betekent echter niet meteen dat de beauty het daten helemaal uitsluit. "Het zal heus wel een keer weer komen, maar ik heb geen idee wanneer."

Neutraal

Mocht Sylvie de prins op het witte paard tegen komen, zal ze dit niet uitgebreid delen. "Mocht er iemand komen, dan zal ik het weinig over hem hebben, niet het achterste van mijn tong laten zien. Ik ben sowieso vrij neutraal in de dingen die ik zeg."

"Ik ben niet de persoon die heftige politieke uitlatingen doet of een extreem standpunt inneemt. Sommige mensen zijn heel uitgesproken en bouwen daar een hele carrière omheen. Ik niet. Het zit niet in me. Ook heb ik partners die verwachten dat ik neutraal door het leven manoeuvreer." Aha!

Benieuwd naar het hele interview met Sylvie Meis? Je leest ’t in de nieuwste Beau Monde, vanaf woensdag 4 juli in de winkel! 

Bron: Beau Monde | Beeld: NL Beeld